Jump to content

Amazing

MEMBERS
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Amazing last won the day on December 31 2023

Amazing had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Amazing's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Year In Rare
  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Aloha, Parere personala despre demo-ul uploadat: nu vad wall in el. Ca o completare: s-a uitat in locuri unde normal stau roboti, mai ales pe public (dupa cutii dupa pereti etc.. destul de intuitiv). Daca ar fi sa spun ceva totusi despre demo, ar fi ca nu prea are recul pe ak (configurare buna). Cya.
  2. Salutare, Ti-am specificat atat eu cat si alti admini ca nu este ok sa faci B-hop. Nu stau sa intru in discutii cu tine despre configurarea serverului (double jump + parasuta). Subiectul este cunoscut in randul adminilor, care au obligatia sa informeze un player ca prin acel Bhop se creeaza un avantaj fata de alti jucatori. Daca vrei sa fii tu mai presus de toti adminii si sa comentezi randuri intregi cat de nedreapta e viata si ce inteligentu draq esti tu pe cs 1.6 ..... umple pe aici cu plansete si jelituri ca nu se supara nimeni.... PS: rar am mai vazut o plangacioasa ca tine pe 1.6 🙂 si aceeasi replica utilizata de toti neauzitii ..... "m-am saturat de copii" sau "aveti steam de ieri de azi" ..... wofffffff (zici ca sunteti toti copy/paste). Cya.
  3. Salutare, Nu va inteleg pe unii dintre voi. Suferiti maxim pe server/ts3 si apoi veniti sa plangeti aici pe forum pentru abuz. Daca esti tare-n gura cu un admin la ce te astepti ? Greseala probabil au facut-o alti admini ca v-au lasat sa va faceti de cap atata timp. Joaca-te ma linistit CS si fa glume si comentarii cu cine iti permite. Si ca sa vezi cat de oparit esti, ca sa nu zic pi5dica plangacioasa, uite-te mai jos exprimare fata de un admin (la care probabil te asteptai sa primesti aplauze...): <21:16:35> "[AmTalentZZ] AmTalentZZ": ba ratatule dai baan ampulea <21:16:43> "[AmTalentZZ] AmTalentZZ": ban* <21:17:09> Chat partner has closed the conversation PS: nici macar n-a fost BAN permanent, ci doar temporar in ideea sa-ti bagi mintile-n cap. Cya!
×
×
  • Create New...