GrecuȘor. Posted May 8 Share Posted May 8 Numele tau real: Andrei Numele de pe CS: Grecu. Steam_id: STEAM_0:0:444156894 Câți ani ai?: 19 Obiectivul tau?: Sa progres ca staff Timp dedicat pentru activitate: 2 - 3 ore pe zii (cand is liber pot sa stau toata ziua) Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: 5 - 6 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Sa ajut pe toti cu ce pot Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): O persoana buna Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: dmlbuc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vld Posted May 8 Share Posted May 8 CONTRA !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted May 8 Share Posted May 8 Salut! Din partea mea CONTRA! Motivez aceasta decizie prin faptul ca mi se pare deranjant sa te prezinti cu o asemenea cerere de admin. Pe langa faptul ca trebuie sa scrii maxim 10 cuvinte mari si late in ea, le mai scrii si gresit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEMBERS AMGShowtime Posted May 8 MEMBERS Share Posted May 8 Contra! După spusele celorlaţi nu pari a fi o persoană bună Link to comment Share on other sites More sharing options...
raul Posted May 11 Share Posted May 11 Sincer, omul joacă foarte bine si l-am vazut destul de des pe server! Nu a vorbit aiurea si a fost prompt cand i-au fost solicitate poze sau wargod, din ce am vazut . Poate o fi gresit de colegii spun ca nu ar fi o persoana de treaba, dar ca o incurajare, parerea mea este ca ar merita macar un VIP fiindca ar fi pacat sa pierdem jucatori bunicei ca el. Si in aceeasi situatie ar fi si Gurita care desi nu am vazut nicio solicitare din partea lui, omul e in top 3 constant de vreo 2 luni, fiind si respectuos si cuminte. O opinie sincera, sper ca nu am deranjat cu ea. Va salut! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lays Posted May 13 Share Posted May 13 Respins. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts