Jump to content

[Tutorial] ★ Metodele de a decompila un plugin AMXX ★


KentD

Recommended Posts

Astazi o sa va prezint toate cele 3 metode de a decompila un plugin care dau roade cu ultima versiune de AMX Mod X.

O sa iau fiecare metoda pe rand, de la cea mai usoara, pana la cea mai dificila. Am pus diferite pluginuri pentru fiecare metoda pentru ca decompilerele nu sunt "universale" (exemplu: un plugin poate nu merge sa fie decompilat prin metoda 1, asa ca puteti folosi metoda 2 sau 3).

Ca o paranteza, nu exista "metoda" care sa decompileze si sa arate 100% pluginul (poti doar sa-l editezi pana la un anumit punct cu metoda 2 si 3). Si bineinteles, pentru ca metoda de a decompila exista, exista si metoda de anti-decompilare, adica introducerea unui anumit cod in sursa care sa impiedice decompilarea pluginului. Hai sa incepem:

1. Lysis:

Descarcare: http://www.mediafire.com/file/l8ty2c3342tl4q9/Lysis.rar/file

Pasi:

1. Intram in folderul "Lysis".

2. Avem fisierul compilat "target_info.amxx". Tinem apasat cu mouse-ul pe el si il ducem in fisierul "LysisDecompile.exe" (il deschidem cu LysisDecompile).

3. O sa va apara un fisier text cu acelasi nume al pluginului. Se va afisa o mare parte din codul sursa, dar repet, nu intreg codul sursa. Enjoy.

NOTA: Nu am stat la aceasta metoda sa studiez care sunt codurile pentru anti-decompilare, dar exista coduri care blocheaza decompilarea si multe pluginuri care nu merg decompilate cu aceasta metoda.

Link to comment
Share on other sites

  • Laser locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...