AndreiNVm Posted May 26, 2024 Share Posted May 26, 2024 ▪︎ Nickname: AndreiNVm ▪︎ Cine ți-a dat ban?: vld ▪︎ UniqueID: ? ▪︎ Dovadă (printscreen) :https://imgur.com/a/DenRZCO ▪︎ Detalii: Cred ca s banat din greseala, nu mi s-a cerut wg vreodata, plus ca n am mai jucat de ceva timp. Joc ocazional ▪︎ Motiv: no.wg Link to comment Share on other sites More sharing options...
vld Posted May 26, 2024 Share Posted May 26, 2024 Salut , nu stiu ce sa intampalt , ideea e ca dimineata l`am avut pe server pe '' alex maltezul '' i`am cerut wargods si a zis ca il doare undeva si nu da nimic , normal ca l`am banat . O fi accest cineva pc-ul tau , nu stiu . Sa caute cei cu grade mai mari in ''consola ''. Pana atunci ramai cu ban pana se clarifica situatia. O zi faina Link to comment Share on other sites More sharing options...
TECHNICAL ASSISTANCE PHRINTELE Posted May 26, 2024 TECHNICAL ASSISTANCE Share Posted May 26, 2024 Banul e scos. E o problema la banul pe ip! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts