Zu. Posted February 14, 2025 Share Posted February 14, 2025 Nickname : Zu. • Nickname-ul adminului reclamat : GeoNN • Data si ora : 14.02.2025 /// 20:37 • Motiv reclamatie : Nu am zis nimica ofensator decat am intrebat daca joaca cineva metin 2 ro , dupa care a zis ca e joc de copii ,ca nu joaca nimeni ca ei sunt batrani ,dupa care a zis ca daca mai zic ceva de metin imi iau ban ,si cand am spus eu ca e doar metin nu alt server de cs 1.6 mi a dat ban pe motiv ca : vb.frumos • Dovada ( print consola / demo ) :https://imgur.com/a/34aMNEX Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoNN Posted February 15, 2025 Share Posted February 15, 2025 i-am spus frumos sa nu faca reclama la alt sv de cs. i-am si spus sa vb frm si a spus ca numai batranii si bosorogii joaca cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess Posted February 17, 2025 Share Posted February 17, 2025 Tinand cont ca nu a mai fost facut un update la acest topic , o sa-l inchid. Daca e nevoie si necesar se poate redeschide acesta sau altul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts