Jump to content

[BUCURESTI] CERERE UNBAN - 彡[ SICARIO ]彡


SICARIO91

Recommended Posts

Nickul vostru:  彡[ SICARIO ]彡
IP-ul: 188.26.197.68 
STEAMID-ul:   STEAM_0:1:429334200
Motivul pentru care aţi primit ban: AIM
Adminul care te-a banat: Amazing 
Ora aproximativă: 21:50
Dovezile tale (Print la consola): https://imgur.com/gallery/hBrH3Fw

De cand sa schimbat mapa pe inferno... pe numarate sunt 12 hs care le-am facut unde vezi tu aim nu stiu. Esti doar un mic ofticat atata tot .

https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2627720  

Mai sus ai si linkul de la scanarea wg care am facuto chiar dupa ce mai banat. Nu e sters nimic din pc cs-ul e la fel de intact ca dupa banare.Te oftici ca o pizda frustrata cand vezi ca altu joaca mai bn ca tine 4 runde aia e.Daca asa stie creierul tau sa admineze ce sa mai zic...Mai ai de invatat multe "zana mea" lasi de dorit ... BAFTA SI MULT SUCCES IN CONTINUARE... mai invata sa adminezi ca lasi sv in ruina...

Link to comment
Share on other sites

Salutare,

     Iti raspund la postare asa ca fapt divers, cu toate ca la ce exprimare ai avut n-ar fi trebuit sa-mi pierd timpul cu tine.

     Inainte de toate incearca sa te limitezi la a mi te adresa injurios (ca un prim sfat). Apoi ca un al doilea sfat, ar fi bine sa inveti limba romana intrucat ai scris 2 randuri 10 greseli gramaticale (cu mentiunea ca a sti sa vorbesti/exprimi corect gramatical nu trebuie sa fii profesor, ci trebuie sa fii cu o minima educatie - dar e ok, lumea are nevoie si de salahori ca tine). 

      Nu ti-am solicitat test wargod pentru ca nu ma intereseaza. Evident ca am demo facut pe tine si era dovada pentru acestui BAN, insa dupa postarea ta: "zana mea" / "pizda frustrata"  vei ramane banat indiferent de motiv si iti vei da singur seama cine e frustrat in povestea asta.

 

Cya.

Link to comment
Share on other sites

  • Lays locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...