Sasha Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 Numele : Sasha Data si ora : 8.05.2025 / ora 10:30 Admin :UDR SteamID: 0:0:657331556 Motiv: wall. Mi sa cerut sa fac un wg, am fost curat fara niciun fel de probleme am si dovezi poze facute cu telefonul ca nu pot face ss, facute fix atunci si am primit ban pentru ca cineva se foloseste de admin de aiurea. Nu am cum sa joc cu hack avand in vedere ca ma stie tot sv-ul si toti adminii stiu ca nu joc cu hack...... Multumesc frumos si sper ca se rezolva treaba asta cat mai repede posibil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3bB Posted May 8, 2025 Share Posted May 8, 2025 Te rugam sa pui în test wg + dovezile pe care le ai . Mulțumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasha Posted May 9, 2025 Author Share Posted May 9, 2025 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDR - Deagle Master Posted May 9, 2025 Share Posted May 9, 2025 Ti-am dat ban fiindca ai reactionat foarte tarziu la blind, ba chiar ai facut si kill. Suspectez ca unele hack-uri nu sunt detectabile de wargods, iar scan-ul pe care te-am pus sa mi-l faci, a fost cumva sa-mi confirme banuiala. Ai facut cateva kill-uri dubioase prin perete cu awp-ul, iar un player prezent pe sv mi-a scris pe chat admin ca ai wall. Stiu ca joci de ceva timp pe server, dar gameplay-ul tau a fost cam dubios. O sa-ti dau unban, dar pe viitor incearca sa formulezi cereri fara atac la persoana (pentru ca cineva se foloseste de admin de aiurea). Spor la joc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted May 9, 2025 Share Posted May 9, 2025 Ai primit unban! Data viitoare te rog sa respecti sectiunea corespunzatoare si sa fii mai politicos pe joc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts