Bila Posted May 9, 2025 Share Posted May 9, 2025 Salut! Am primit ban si nu stiu de la cine si de ce...de fiacare data cand mi sa facut poze le am dat fara nici o problema. Sper sa se rezolve ca imi place serverul si joc de placere si relax.Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bila Posted May 9, 2025 Author Share Posted May 9, 2025 Macar sa stiu de ce am primit ban... Acum 4 ore, Bila a spus: Salut! Am primit ban si nu stiu de la cine si de ce...de fiacare data cand mi sa facut poze le am dat fara nici o problema. Sper sa se rezolve ca imi place serverul si joc de placere si relax.Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KentD Posted May 10, 2025 Share Posted May 10, 2025 Salut! În primul rând, trebuie să respecți un model special atunci când faci o cerere, revii cu o cerere cand ai acel model completat — este obligatoriu. În al doilea rând, voi verifica la admini cine ți-a acordat banul. –> Dreamlife.ro 🔥 –> Eu nu creez doar design. Eu construiesc viziune.🎨 –> Dreamlife, Fondator & Designer 👑 –> Vino să construim împreună ceva memorabil!🤝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts