elMuerto Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 (edited) Nickname : elMuerto • Nickname-ul adminului reclamat : manIFEST • Data si ora : 23.05.2025 17:20/25 • Motiv reclamatie : comanda pe admini(pe mn) forcesay,kick,si dupa BAN • Dovada ( print consola / demo ) : https://postimg.cc/94JHyfc4 https://postimg.cc/WdcVvK94 https://postimg.cc/rd8Ld42X Edited May 23, 2025 by elMuerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
KentD Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 Îți răspundem în legătură cu reclamația ta privind ban-ul primit. Vrem să fie foarte clar: sancțiunea nu a fost aplicată dintr-un impuls sau pe baza unei singure greșeli. Comportamentul tău a fost observat de mai mulți membri ai echipei, iar concluzia a fost aceeași — ai depășit limitele acceptabile în mod repetat. Printre aspectele care au dus la această decizie se numără: Tendința de a „intra peste” alți admini, fără să ții cont de explicațiile sau deciziile deja luate; Atitudinea superioară sau sarcastică în momente nepotrivite; Lipsa de autocontrol în momente în care era nevoie de calm și profesionalism. Nu este vorba de un conflict personal. Este vorba despre un tip de comportament care a devenit o problemă și care nu mai putea fi trecut cu vederea. Ți s-a oferit de mai multe ori ocazia să corectezi aceste derapaje, însă ai ales să continui pe aceeași linie. În aceste condiții, ban-ul este pe deplin justificat. Dacă în viitor vei dori să revii în comunitate, va trebui să o faci cu o altă atitudine. Respectul, comunicarea corectă și colaborarea sunt esențiale aici, indiferent de grad. În plus, la nevoie, vor interveni și alți admini care pot confirma cu exemple clare ce fel de comportament ai avut și de ce s-a ajuns la această decizie. Sperăm că vei înțelege poziția noastră și îți dorim toate cele bune. –> Dreamlife.ro 🔥 –> Eu nu creez doar design. Eu construiesc viziune.🎨 –> Dreamlife, Fondator & Designer 👑 –> Vino să construim împreună ceva memorabil!🤝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elMuerto Posted May 23, 2025 Author Share Posted May 23, 2025 NU M AM BAGAT EU PESTE NIMENI A FOST EL ACUM CA S A BAGAT SI AIUREA CA IO NU AM DAT KICK LA CINE ZICEA,SE VORBEAU PE TS INTRE IEI SI ORICUM AI DAO COMENZILE PE ADMINI NU SUNT PERMISE ACUMA DA..DACA NE CUNOASTEM SI PUPAM UNU PE ALTU UNDE NU AJUNGE LUMINA ZILEI E ALTA CHESTIE 🙂 CONTROL SI PROFESIONALISM? AM DAT BAN 2 H DUPA CE MI A ZIS "ZDREANTA" NU E AUTOCONTROL? CE TREABA AM AVUT EU CU MANIFEST? EL A AVUT CU MINE SI REPET,COMENZILE PE ADMINI NU SUNT PERMISE UITE DOVEZILE CA NU VORBESC AIUREA https://postimg.cc/Cdx4xxZZ https://postimg.cc/Rqwvq4jB https://postimg.cc/xX1QsHqf Link to comment Share on other sites More sharing options...
KentD Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 Îți mulțumim pentru mesaj și pentru că ai ales să îți exprimi punctul de vedere. Înțelegem că ai anumite nemulțumiri legate de modul în care s-au desfășurat lucrurile, dar dorim să clarificăm câteva aspecte esențiale. În primul rând, apreciem faptul că ai reacționat la insulte și că nu ai luat măsuri abuzive în acel context. Situația în care ai aplicat ban pentru cuvântul „zdreanță” poate fi înțeleasă și nu este ea, în sine, cea care a dus la sancțiunea generală. Totuși, comportamentul și atitudinea ta per ansamblu au fost analizate dincolo de acel incident punctual. Problema ridicată de mai mulți admini, și nu doar de unul singur, a fost legată de tonul folosit frecvent, de modul în care interveneai în discuții sau decizii deja în curs, precum și de impresia de haos generat în momente în care era nevoie de claritate și colaborare. Nu este vorba doar de comenzi sau de acțiuni tehnice, ci de o atitudine care a creat tensiuni. Este adevărat că unele discuții se poartă pe TeamSpeak sau alte canale, dar tocmai de aceea ne bazăm pe încredere și transparență între membri. Când apar suspiciuni de favoruri sau de tratamente diferite „în funcție de cum ne cunoaștem”, imaginea întregii echipe are de suferit. Și asta vrem să evităm cu orice preț. Referitor la comenzi: ai dreptate că unele comenzi nu sunt permise pe admini, dar problema nu a fost neapărat legată de abuzul de comenzi, ci de comunicare, implicare în decizii fără a lăsa spațiu celorlalți, și de stilul tău general de a interacționa. Toate acestea au fost discutate intern, cu exemple concrete, și mai mulți membri ai echipei sunt pregătiți să intervină și să confirme cele semnalate, dacă e cazul. Nu dorim să transformăm asta într-o confruntare, ci într-o oportunitate de a înțelege că rolul de admin presupune mai mult decât reacție — presupune echilibru, respect și colaborare constantă. Dacă dorești, putem avea o discuție deschisă pe voce, împreună cu ceilalți admini implicați, pentru a clarifica totul complet. Cu respect, –> Dreamlife.ro 🔥 –> Eu nu creez doar design. Eu construiesc viziune.🎨 –> Dreamlife, Fondator & Designer 👑 –> Vino să construim împreună ceva memorabil!🤝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veninio Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 Sunt nepartinitor in legatura cu aceasta decizie si acest ban , dar am avut reclamatii si auzit reclamatii despre tine muerto din partea echipei de admini publici de pe serverul nostru bucuresti de public plus , mai rau , din partea unor jucatori de pe server care joaca zilnic aproape exceptand activitatile lor personale in care poate nu intra in fiecare zi : Reclamatii: -luarea unor decizii si schimbarea mapelor inainte de " last " si asta afecteaza playerii + ca nu esti niciodata singurul admin de pe server!!!! - o atitudine prea egocentrica si aroganta cu anumiti jucatori si nu numai , mai ales la adresa anumitor admini care se inteleg foarte bine cu playerii de pe server !!! si nu numai ! Cu siguranta nimanui nu i place atitudinea asta si tu ai continuat in ciuda vorbelor spuse si de mine si de altii daaaar si de jucatori simpli de pe server !!!!!!!!!!!! Asta este mai rau sa vina un player sa ti spuna ceva... Nu inteleg de ce ai primit admin a doua oara ....sper sa nu mai primesti in viata ta niciun admin niciunde !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kos4fun Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 Eu personal consider ca manifest a luat o hotarare corecta, muerto nu e prima data cand face abuz de acel admin pe care nu il merita de la bun inceput. Am spus-o si in trecut, sustin in continuare ca omul nu merita adminul. Bv manifest! atat am de spus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elMuerto Posted May 23, 2025 Author Share Posted May 23, 2025 Am inteles tu kos asa esti tu nu iti zic nimica,dar VENINIUM sa ma pis pe mortii tai sa ii dau muie lu mata si sa ma cac pe rasa ta de libidinos ca esti un sugaci libidinos vai de mortii tai tinete bn de server ca in viata reala creca te au futut de cateva ori p cat de muist esti.si stai lin ma pis pe ea de trb cand dai de dastia asa se intampla- dar repet SA IMI BAG PULA IN TOATA FAMILIA TA VENINIUM cacate ai pietre scuzati dranjul si vorbirea dar cum nu pot sa dau de cacatu asta asta este. bafta lume Link to comment Share on other sites More sharing options...
elMuerto Posted May 23, 2025 Author Share Posted May 23, 2025 ce frumos vorbeste el mielusel cand da cu subsemnatu si ia la pula tot sv toti playerii pisam as pe familia ta veninium de falsu drk libidinos cand nu te vad astia nu vb asa frumos pripasu drk rupeati as capu daca dau de tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
KentD Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 Am citit mesajul tău și, sincer, nu e nevoie de atâtea eforturi. În locul insultelor și al circului, puteai pur și simplu să spui că ești nemulțumit. Ar fi fost mult mai simplu și civilizat. Înțelegem că nu toată lumea reușește să gestioneze frustrările într-un mod matur, dar asta nu scuză limbajul folosit. Comunitatea asta are niște reguli de bun-simț – și dacă nu rezonezi cu ele, e perfect în regulă să mergi mai departe în altă parte. Noi ne continuăm treaba. Mult succes în ce urmează. — Echipa de Administrație –> Dreamlife.ro 🔥 –> Eu nu creez doar design. Eu construiesc viziune.🎨 –> Dreamlife, Fondator & Designer 👑 –> Vino să construim împreună ceva memorabil!🤝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3bB Posted May 23, 2025 Share Posted May 23, 2025 În primul rand 90% din queri știau ca dacă te vad pe sv vei primi ban, în al doilea rand ti-ma zis de 3-4 ori sa nu mai dai kick la playeri care sunt activi.... ai un limbaj indecent pentru rolul pe care îl ai pe Sv, ti-sa explicat de N ori sa nu mai ceri wg, demo și poze aiurea. Iar după cum ai reacționat aici pe forum clar vei rămâne Banat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flyt Posted May 24, 2025 Share Posted May 24, 2025 Elmuerto, eu ți-am oferit a doua sansa, multi nu au fost de acord dar am zis sa merg pe încredere. Uitându-mă in urma am observat ca nu s-a remediat nimic la tine. Plângeri peste plângeri, nu exista mapa sa nu ceri un wg sau sa faci ss unui player, nici măcar răbdare nu ai sa ți le dea, dovada ca aproape după fiecare ban dat de către tine, au postat pe forum dovezile. Tu dai slay la playeri în condițiile în care este free game pe server, de aceea este pus slay-ul automat la sfârșit de runda. Bagi mape nepopulate la ora Lunea la ora 13:00 și rămâi așa 6 vs 6. Noi nu asta ne dorim. Ai remove! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts