DieSl0w Posted May 27, 2025 Share Posted May 27, 2025 Nume : Nicolaescu Mihai-Dănuț Vârstă : 27 Pentru ce grad aplici ? : Moderator Motivul pentru care aplici ? : Vreau sa ma implic mai mult Cata experienta aveti (Moderare): aproximativ un an *Ai citit regulamentul? (cuvant cheie) : am citit de doua ori dar nu am găsit nici un cuvânt ne la locul lui * Categoria unde doriți acces : Știri Alte informații despre dumneavoastră : Despre mine nu prea știu aștept să mă întrebați 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3bB Posted May 28, 2025 Share Posted May 28, 2025 Pro pentru secțiunea știri.✌️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted May 28, 2025 Share Posted May 28, 2025 PRO! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KentD Posted May 29, 2025 Share Posted May 29, 2025 Acceptat. t/c 1 –> Dreamlife.ro 🔥 –> Eu nu creez doar design. Eu construiesc viziune.🎨 –> Dreamlife, Fondator & Designer 👑 –> Vino să construim împreună ceva memorabil!🤝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts