Jump to content

Setari esentiale pentru Mix-urile DreamLife

Recommended Posts

Posted (edited)

Introducere

• Majoritatea jucatorilor care vin sa joace pe serverele de mix ale comunitati DreamLife sunt iritati (de recoil, accuracy, ping sau alte perturbari).

Explicatie

• Cu toti ne place sa ne laudam cu calculatoarele noastre extravagante si cat de bine merg ele, periferice si altele, dar ce nu stiu multi dintre ei este ca acest joc mirobulant nu necesita o sumedenie de resurse care sa fie trimise catre server continu.
  • Un factor ar fi ex_interp. Majoritatea nu stim ce inseamna, dar acest topic urmeaza sa va deschida ochi (<==LINK==>).
  • Aici mai este prezentat contrat setarile pentru cl_updaterate, cl_cmdrate si alte informati suplimentare despre acestea. (<==LINK==>)

Setari

• Acestea sunt setarile mele, iar eu nu ma plang niciodata de cat de slabe sunt serverele ale comunitati sau altora.
  • fps_max 60.0
  • fps_override 1
  • cl_updaterate 101.0
  • cl_cmdrate 101.0
  • ex_interp 0.01
  • rate 25000
  • gl_vsync 0.0
  • Acum toate setarile pot sa varieze si in functie de internetul jucatorului. De acea nu este recomandat sa luati neaparat cfg-uri de pe net sau prieteni, dar setarile precizate mai sus sunt pentru clienti cu conexiune stabila catre server.
  • Stay Safe
Edited by AMGShowtime

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...