Guest Abed Posted December 2, 2025 Share Posted December 2, 2025 Numele tau real: Abed Numele de pe CS: Abed Steam_id: off Câți ani ai?: 15 Obiectivul tau? : interzicerea hackerilor/limbajului vulgar Timp dedicat pentru activitate : nedefinit Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike) :Am jucat pe acest server timp de 2 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin? : interzicerea hackerilor/limbajului vulgar Cum te vezi pe tine? (Descrie-te) : nu pot descrie Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie) :Nu, dar cred că îi cunosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flyt Posted December 2, 2025 Share Posted December 2, 2025 Salut, ești activ din ce am văzut, admin arul nu constă doar în interzicerea hackerilor/limbaj vulgar, este nevoie de mai mult de atât, într-adevăr trebuie ordine și disciplină, dar nici abuzuri cum văd în ultima perioadă! De la mine nu primești răspuns momentan, mai așteptăm păreri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiXtApPe Posted December 4, 2025 Share Posted December 4, 2025 ITI DAU PRO DOAR CAND VEI AVEA STEAM ON PANA AT. CONTRA Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted December 13, 2025 Share Posted December 13, 2025 Salut! Pentru a putea sa aplici pentru functia de admin ai nevoie sa te inregistrezi cu un cont. Te rog sa iti faci un cont pe forum dupa care poti face o cerere de admin. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts