Prîslea Posted January 27 Share Posted January 27 Numele tau real: Adrian Numele de pe CS: _Hexu^ Steam_id: 76561199372559378 Câți ani ai?: 25 Obiectivul tau? : Sa facem sa fie caterinca Timp dedicat pentru activitate : in posibilitatile locului de munca Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike) :13 ani de CS cu intreruperi in umtimii 5 ani, ca si admin 4 ani 2015-2019 Care este motivul pentru care aplici ca si admin? : Comunitatea si oamenii faini pe care i-am intalint pe server Cum te vezi pe tine? (Descrie-te) : Impartial cand situatiile cer acest lucru Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie) : da P.S Rog a nu se lua in consuderare prima cerere de admin, multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted January 27 Share Posted January 27 PRO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w3bB Posted January 28 Share Posted January 28 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
TECHNICAL ASSISTANCE PHRINTELE Posted January 28 TECHNICAL ASSISTANCE Share Posted January 28 Salutare și scuze dacă sunt dur cu aceste remarci! 1. La cerința cu steamid, ai pus totul greșit, arătându-mi ca nu stii cum faci rost de el (poate ai greșit) 2. “Obiectivul tau? : Sa facem sa fie caterinca” obiectivul tău ar trebui sa vizeze strict ceea ce îți propui sa faci sau să schimbi pe server. Nu e greșit să faci caterincă dar nu asta ar trebui să fie obiectivul unui admin 3. Regulamentul necitit sau citit și fără atenție. Ai două regulamente anexate, unul pentru playeri și unul pentru admini, citește-le ambele cu atenție Nu o lua în semn rău, e strict părerea mea! Dacă deținătorii decid să te accepte, bine ai venit, dacă ești respins, revino cu altă cerere dar completată cu mai multă atenție și seriozitate! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flyt Posted January 28 Share Posted January 28 Eu te știu, PRO și de la mine, mai așteptăm câteva păreri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TECHNICAL ASSISTANCE AMGShowtime Posted January 28 TECHNICAL ASSISTANCE Share Posted January 28 Contra. Pe motivele explicate mai sus de @PHRINTELE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreea.Hru Posted January 28 Share Posted January 28 Pro si de la mine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted January 31 Share Posted January 31 Salut! Trebuie sa inchid aceasta cerere de admin cu raspunsul RESPINS! Esti de ceva timp la noi si am observat ca ai un comportament ok si pe TS si pe joc, insa trebuie sa faci o noua cerere de admin care sa fie corecta. Te asteptam cu o noua cerere! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts