lauriank1 Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 ▪︎ Nickname:laurian ▪︎ Cine ți-a dat ban?:psl ▪︎ UniqueID:mEPQXyXq3giTAkhw4WRrCzmejWQ= ▪︎ Dovadă (printscreen) :<18:42:59> Trying to resolve hostname ts.dreamlife.ro <18:43:01> Trying to connect to server on ts.dreamlife.ro <18:43:02> You are banned permanently. Reason: "codat" ▪︎ Detalii:am jucat un mix vs psl , la sfarsit ban direct motiv codat , fara dovada , fara sa mi ceara wg,demo,verificare .. ce pretentii putem avea de la jucatori daca noi ca admini ne banam intre noi aiurea , ne asteptam sa avem playeri dedicati , limbaj adecvat , dar noi ne banam aiurea intre noi daca cineva joaca mai bine si alte persoane nu . E un simplu joc nu stau sa ma joc cu codurii cum credeti voi , accept orice tip de verificare . ▪︎ Motiv: codat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSL Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Rămâi Banat ! Eu ți-am mai dat banuri in trecut ca ai jucat cu cod dacă acuma nu ți-am zis nimic asta nu înseamnă ca am uitat sau suntem prosti ! Erai luat in vizor de mulți playeri/admini ca joci cu cod !!! T/C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts