a l e X a n Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 Numele tau real: Alexander Numele de pe CS: aleXan X<3O Steam_id: 76561198924501812 Câți ani ai?: 28. Obiectivul tau?: Sa mentin bunastarea serverului. Timp dedicat pentru activitate: In medie 3 ore pe zi. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Joc de multi ani Counter-Strike. Am fost admin de cateva ori pe cateva comunitati diferite. Ma pricep la verificarea playerilor (chiar si remote daca este permis). Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: M-a invitat cumnatul meu (CS Io) pe server sa ma joc, iar daca tot o sa ma joc aici de acum, vreau sa am admin. Nu sunt genul care se joaca pe 7000 de servere diferite in acelasi timp. Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): Perseverent as spune... Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: BUC power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lays Posted December 9, 2023 Share Posted December 9, 2023 Acceptat, te aștept ts sa mi lași nume și parolă pe teamspeak3. T/C. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts