KaTTax Posted December 25, 2023 Share Posted December 25, 2023 Numele tau real: Damian Numele de pe CS: KaTTax Steam_id: STEAM_0:1:625730481 Câți ani ai?: 23 de ani. Obiectivul tau?: Se poate spune si DJ Timp dedicat pentru activitate: depinde, pot sa stau 2-3 ore on si 5-6, aici depinde de timp ul liber in ziua respectiva Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: eu zic ca destul de experimentat in adminarea unui server, CS joc din 2011, am avut recent o pauza de cateva luni dar jocul asta nu se uita Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: imi place server ul si vreau sa ajut. Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): Un om simplu ca toti ceilalti. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: BUC power PS: activitatea o pot face si pe parcus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Salut, nu te cunosc dar iti dau un Pro daca doresti sa joci pe svr. nostru si ai activitate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lays Posted December 29, 2023 Share Posted December 29, 2023 Acceptat, sa mă cauți diseară ts, pentru a îți adăuga adminul! T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts