ASFAAS Posted January 8, 2024 Share Posted January 8, 2024 Numele tau real: Alin Numele de pe CS: ASFAAS Steam_id: STEAM_0:1:455728663 Câți ani ai?: 29 Obiectivul tau?: Sa imi gasesc mediul unde sa ne distream zilnic. Timp dedicat pentru activitate: 3,4 ore zilnic Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Joc de 17 ani jocul asta, doar ca nu am mai jucat de vreo 2 ani.. pana imi intru in mana. Admin 7,8 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Sa ajut cand este nevoie. Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): intelept Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: BUC power Link to comment Share on other sites More sharing options...
TECHNICAL ASSISTANCE PHRINTELE Posted January 8, 2024 TECHNICAL ASSISTANCE Share Posted January 8, 2024 Observ ca ai o activitate mic pe server, undeva la 8-9 ore. Dar te asteptam si pe serverul de teamspeak3. Asteptam voturile adminilor! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted January 8, 2024 Share Posted January 8, 2024 O sa trec cu vederea faptul ca ai intrat azi pe server si ne-ai facut pe toti slabi si prafi, tu fiind ala "pro". Iti dau CONTRA pentru ca nu te-am vazut deloc pe TeamSpeak...si observ ca esti de foarte putin timp pe comunitate. Dar te asteptam pe ts.dreamlife.ro pentru a te cunoaste. Edit: Mi-au spus ceilalti admini de pe conferinta ca intri pe TeamSpeak, dar foarte foarte rar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lays Posted January 9, 2024 Share Posted January 9, 2024 Salutare, te am văzut aseară pe teamspeak3. Acceptat, sa mi lași nume și pw pe teamspeak3 diseară. T/C. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts