ASFAAS Posted January 8 Share Posted January 8 Numele tau real: Alin Numele de pe CS: ASFAAS Steam_id: STEAM_0:1:455728663 Câți ani ai?: 29 Obiectivul tau?: Sa imi gasesc mediul unde sa ne distream zilnic. Timp dedicat pentru activitate: 3,4 ore zilnic Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Joc de 17 ani jocul asta, doar ca nu am mai jucat de vreo 2 ani.. pana imi intru in mana. Admin 7,8 ani Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Sa ajut cand este nevoie. Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): intelept Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: BUC power Link to comment Share on other sites More sharing options...
TECHNICAL ASSISTANCE PHRINTELE Posted January 8 TECHNICAL ASSISTANCE Share Posted January 8 Observ ca ai o activitate mic pe server, undeva la 8-9 ore. Dar te asteptam si pe serverul de teamspeak3. Asteptam voturile adminilor! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted January 8 Share Posted January 8 O sa trec cu vederea faptul ca ai intrat azi pe server si ne-ai facut pe toti slabi si prafi, tu fiind ala "pro". Iti dau CONTRA pentru ca nu te-am vazut deloc pe TeamSpeak...si observ ca esti de foarte putin timp pe comunitate. Dar te asteptam pe ts.dreamlife.ro pentru a te cunoaste. Edit: Mi-au spus ceilalti admini de pe conferinta ca intri pe TeamSpeak, dar foarte foarte rar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lays Posted January 9 Share Posted January 9 Salutare, te am văzut aseară pe teamspeak3. Acceptat, sa mi lași nume și pw pe teamspeak3 diseară. T/C. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts