KentD Posted February 13 Share Posted February 13 Precum spune și titlul acestui subiect, forumul are nevoie, de personal pentru buna desfășurare a forumului, dar și pentru ajutor în dezvoltarea comunității noastre. Campania va fi deschisă mereu când avem un număr de personal extenuat și avem nevoie de alți Moderatori. Toți membrii de pe forum au permisiunea de a aplica în această campanie, în afară de personale care au interzis la noi pe comunitate din cauza unor calamități provocate, sau unor situați de dificultate indiscutabile. Membrii care doresc să aplice la această campanie, sunt rugați să fie atenți să nu fii făcut 'Multiple Accounts' sau săvârșind alte lucruri împotriva regulamentului sau a comunității noastre. Toți membrii sunt rugați să completeze corect și serios modelul de cerere. Membrii care aplică trebuie să cunoască ce trebuie să facă un membru Moderator cât în calitate de profesionalism cât și cea de disciplină de bună purtare. Nu se creează alt topic, ci completați modelul și răspundeți tot în acest post cu modelul completat. Cum te numești, ce vârstă ai și de unde ești?: De ce vrei să te alături comunități noastre?: Ce categorie dorești să moderezi, să ai grijă de ia?: Cum vei avea grijă de categoria pe care o vei Modera?: Descrie-te personal în minim 2-3 rânduri: Modalitate de contact(STEAM/FB/E-mail): Alte precizări: 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyussyy Posted July 2 Share Posted July 2 sal asa dori si eu moderator daca se poate sunt din gorj motru am 35 de ani Ma numesc alex da nick name la cs il am yby_alex sunt jucator de peste 20 de ani si o sa am grije ca cei care vb vulgar sa primeasca gag apoi kick daca tot insista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TECHNICAL ASSISTANCE PHRINTELE Posted July 3 TECHNICAL ASSISTANCE Share Posted July 3 Acum 15 ore, dyussyy a spus: sal asa dori si eu moderator daca se poate sunt din gorj motru am 35 de ani Ma numesc alex da nick name la cs il am yby_alex sunt jucator de peste 20 de ani si o sa am grije ca cei care vb vulgar sa primeasca gag apoi kick daca tot insista Te rog sa respecti pe care il ai la dispozitie Citat Cum te numești, ce vârstă ai și de unde ești?: De ce vrei să te alături comunități noastre?: Ce categorie dorești să moderezi, să ai grijă de ia?: Cum vei avea grijă de categoria pe care o vei Modera?: Descrie-te personal în minim 2-3 rânduri: Modalitate de contact(STEAM/FB/E-mail): Alte precizări: 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sEEk. Posted September 5 Share Posted September 5 buna ziua, ma numesc: cristian ionut si am varsta de 22 de ani. Vreau sa ma alatur pentru a ajuta stafful Doresc sa moderez doar 1. Voi avea grija prin activitate si respecta regulamentul. Sunt o persoana foarte sociabila, imi place fotbalul si diferente sporturi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TECHNICAL ASSISTANCE PHRINTELE Posted September 6 TECHNICAL ASSISTANCE Share Posted September 6 Acum 18 ore, sEEk. a spus: buna ziua, ma numesc: cristian ionut si am varsta de 22 de ani. Vreau sa ma alatur pentru a ajuta stafful Doresc sa moderez doar 1. Voi avea grija prin activitate si respecta regulamentul. Sunt o persoana foarte sociabila, imi place fotbalul si diferente sporturi. Te rog sa completezi modelul urmator! Citat Cum te numești, ce vârstă ai și de unde ești?: De ce vrei să te alături comunități noastre?: Ce categorie dorești să moderezi, să ai grijă de ia?: Cum vei avea grijă de categoria pe care o vei Modera?: Descrie-te personal în minim 2-3 rânduri: Modalitate de contact(STEAM/FB/E-mail): Alte precizări: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts