khejir Posted February 11 Share Posted February 11 Numele tau real: Radu Numele de pe CS: hdn Steam_id: STEAM_0:0:228171322 Câți ani ai?: 20 ani. Obiectivul tau?: Sa ajut server-ul si sa il feresc de codati. Timp dedicat pentru activitate: Eu mereu sunt activ cand mi se da un poke, deoarece sunt si Watcher. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Am o experienta foarte mare, deoarece eu am inceput sa fiu admin din 2010. Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Sa ajut server-ul si sa il feresc de codati. Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): Incercand sa descriu realitatea spun ca sunt o persoana simpla, care isi doreste multe de la viata, visatoare si mereu dornica de aventura si de descoperiri noi. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: buc power Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry Posted February 11 Share Posted February 11 PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted February 11 Share Posted February 11 Eu unul nu stiu cum sa votez, asa ca ma abtin. Pe TeamSpeak3 am observat ca esti cat de cat activ, dar am observ ca ai putine ore pe svr...mai exact 2...sau poate ai mai multa activitate pe alt nick. Vedem ce spun si altii. O zi buna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSL Posted February 11 Share Posted February 11 Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lays Posted February 11 Share Posted February 11 Acceptat, sa mi lași Nick și pw pe ts, sau lui psl și flyt. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts