Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/20/2023 in all areas

  1. ACCEPTAT ca MODERATOR In cel mai scurt timp, ti se va da acces pe categoria dorita. Stafful DREAMLIFE iti ureaza bun venit si multa bafta la activitatea si implicarea pe care o sa o ai.
    1 point
  2. Salutare, aceasta categorie nu este disponibila. Poți alege una de la Zona Generala.
    1 point
  3. Cum te numești, ce vârstă ai și de unde ești?: Cotoara Radu / 29 / Tg. Mures De ce vrei să te alături comunități noastre?: ma atras un clint de al vostru detinator al serverului bucuresti pe nume psl :) si evident sa ducem forumul cat mai sus 😉 Ce categorie dorești să moderezi, să ai grijă de ia?: Servere publice cs 1.6 Cum vei avea grijă de categoria pe care o vei Modera?: Crearea sau stergerea(arhivarea) unei categorii la cerere / disciplina / ajutor Descrie-te personal în minim 2-3 rânduri: Responsabil de ceea ce fac, glumet dar si serios la nevoie, spirit de echipa, adaptarea la cunostiinte noi Modalitate de contact(STEAM/FB/E-mail): steam: mixtappe1 / FB: Privat / cotoararadu@yahoo.com Alte precizări: Uniti vom fii mai buni!
    1 point
  4. Nick-ul tau: Danny Nick-ul acuzatului: aleXan X<3O Detalii: 23:31:42 12/18/2023 Dovada ( obligatorie ) : Motiv : retrygag Durata : 2 ore Jucam pe server, apoi un jucator mi-a scris in chat ca sunt slab. I-am scris si eu "taci ba saracule din gura" si adminul mi-a dat gag pentru injuraturi. Am iesit si intrat putin mai tarziu. Am luat ban. Acuz adminul ca mi-a dat gag abuziv, deoarece nu am adresat injurii nici unui jucator. Adminul sa deschida un dictionar DEX si sa vada ca "saracule" nu este injuratura. Daca imi dovedeste contrariul, atunci are dreptate. Sunt altii pe chat care injura in draci si cu cuvinte obsecene. Pana atunci rog un moderator sa ia masuri si sa penalizeze adminul.
    1 point
×
×
  • Create New...