Jump to content

Danny

MEMBERS
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Danny

  1. Postez aici si reclamatia anterioara scrisa pe alt server din greseala, sa vedeti ca acest admin are ceva personal cu mine. Nick-ul tau: Danny Nick-ul acuzatului: aleXan X<3O Detalii: 23:31:42 12/18/2023 Dovada ( obligatorie ) : Motiv : retrygag Durata : 2 ore Jucam pe server, apoi un jucator mi-a scris in chat ca sunt slab. I-am scris si eu "taci ba saracule din gura" si adminul mi-a dat gag pentru injuraturi. Am iesit si intrat putin mai tarziu. Am luat ban. Acuz adminul ca mi-a dat gag abuziv, deoarece nu am adresat injurii nici unui jucator. Adminul sa deschida un dictionar DEX si sa vada ca "saracule" nu este injuratura. Daca imi dovedeste contrariul, atunci are dreptate. Sunt altii pe chat care injura in draci si cu cuvinte obsecene. Pana atunci rog un moderator sa ia masuri si sa penalizeze adminul. Edited December 18 by Danny
  2. Cum adica stateam in baza si campam? Aparam X-ul, dadusem 3 kiluri inainte sa imi dai slap. Daca bomba era plantata, nu auzisem din cauza impuscaturilor. Cum puteam merge la bomba daca imi dadeai slap incontinuu? Puteai scrie pe ecran BOMBA si imi dadeam seama. Si te rog sa specifici care injurii in mod repetat? ca vad ca incepi sa bati campii aiurea ca sa te aperi. Asa pot sa zic si eu ca m-ai injurat de mai multe ori.
  3. Nickname : Danny • Nickname-ul adminului reclamat : aleXan X<3O • Data si ora : 30.12.2023 01:45 • Motiv reclamatie : admin nu ma lasa sa joc, si ban abuziv • Dovada ( print consola / demo ) : IP: 62.121.77.59 Motiv: injurii Timp de Unban: Ban Permanent Nume Admin: aleXan X<3O Admin SteamID: STEAM_0:0:48211 Jucam CT pe server linistit, fara chat, fara discutii. La un moment dat aparam X-ul, am dat kill la cativa jucatori si apoi adminul a inceput sa-mi dea slap-uri din senin. Recunosc ca l-am injurat de nervi, si mi-a dat ban permanent, dar de ce comite abuz impotriva mea? Cu ce motiv imi dadea slap? Nu este prima data cand nu ma lasa sa joc pe server. I-am mai facut o reclamatie acum cateva saptamani, dar am postat-o pe alt server din greseala. Rog un administrator sau superior sa il sanctioneze pe admin deoarece nu lasa jucatorii in pace si comite abuzuri nejustificate. Astfel de admini nu au ce cauta pe server. Prefer sa cred ca este un server serios si administratorii isi vor face treaba. Este inadmisibil sa tineti astfel de admini pe server.
  4. Nick-ul tau: Danny Nick-ul acuzatului: aleXan X<3O Detalii: 23:31:42 12/18/2023 Dovada ( obligatorie ) : Motiv : retrygag Durata : 2 ore Jucam pe server, apoi un jucator mi-a scris in chat ca sunt slab. I-am scris si eu "taci ba saracule din gura" si adminul mi-a dat gag pentru injuraturi. Am iesit si intrat putin mai tarziu. Am luat ban. Acuz adminul ca mi-a dat gag abuziv, deoarece nu am adresat injurii nici unui jucator. Adminul sa deschida un dictionar DEX si sa vada ca "saracule" nu este injuratura. Daca imi dovedeste contrariul, atunci are dreptate. Sunt altii pe chat care injura in draci si cu cuvinte obsecene. Pana atunci rog un moderator sa ia masuri si sa penalizeze adminul.
×
×
  • Create New...