Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. Today
  3. Sectiunea gresita, moved. T/C.
  4. https://www.gametracker.com/player/IA MAI DA-TE ASA!!/188.212.102.92:27015/
  5. Name: Luca Nickname: IA MAI DA-TE ASA!! STEAM (ON/OFF) ON ORE/HOURS/LINK GameTracker.com : Player Page for IA MAI DA-TE ASA!! Ai grad de vip/Do you have vip grade?: Nu Dc ai vrea sa fii admin/Why would u want to be admin? Deoarece imi place sa joc cs1.6 si sa fiu mai mereu activ pe servere cu mod de cs go pe cs 1.6,sa ajut playerii,sa scot codatii afara si sa incerc pentru prima data rankul de admin Ai citit regulamentul/ did u read the rules? egalitate si libertate Alte specificatii/Other specifications? Nimic.
  6. Name: Luca Nickname: IA MAI DA-TE ASA!! STEAM (ON/OFF) ON ORE/HOURS/LINK GameTracker.com : Player Page for IA MAI DA-TE ASA!! Ai grad de vip/Do you have vip grade?: Nu Dc ai vrea sa fii admin/Why would u want to be admin? Deoarece imi place sa joc cs1.6 si sa fiu mai mereu activ pe servere cu mod de cs go pe cs 1.6,sa ajut playerii,sa scot codatii afara si sa incerc pentru prima data rankul de admin Ai citit regulamentul/ did u read the rules? egalitate si libertate Alte specificatii/Other specifications? Nimic.
  7. Name: Vlad Nickname: Kilku Varsta/Age: 17 Steam (ON/OFF): ON Ore/Hours(link): cateva Ai grad de vip?/Do u have vip grade?: Nu Dc ai vrea sa fi admin/Why would u want to be admin: Sa ajut serveru si sa scap de codati Ai citit regulamentul?/did u read the rules?: egalitate, fraternitate si libertate Alte specificatii/other specifications: Nimic.
  8. ploaia imi aduce aminte de harta aztec, frumos, gj.
  9. Descriere: Cu acest tip de plugin poti face oricand pe serverul tau sa ninga/ploua, poti schimba zi/noapte etc. Nu consuma resurse! Este perfect si pentru WAR NIGHT-uri. Download: DOWNLOAD / VIRUSTOTAL Autor (nume): Goad Nume (numele pluginului respectiv): vremecustom.amxx Comenzi publice (comenzile ce se execută pe server): amx_(comanda) / Cvars: goad_wind <0-10> (activează/dezactivează vântul și reglează intensitatea acestuia) goad_rain <0-10> (activează/dezactivează ploaia și reglează cantitatea acesteia) goad_snow <0-10> (activează/dezactivează zăpada și reglează cantitatea acesteia) goad_night < 0|1> (activează/dezactivează noaptea) goad_lightning <0|1> (activează/dezactivează fulgerele în timpul ploii în timpul nopții) goad_lights <string> (suprascrie modul de iluminare; dacă șirul este gol, iluminarea este ajustată automat, în funcție de moduri) goad_skyname <linie> (suprascrie numele skybox-ului; dacă linia este goală, skybox-ul se schimbă automat, în funcție de moduri) Instalare: Aveti totul in arhiva, fiecare fisier. Fisierul vremecustom.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma linia: vremecustom.amxx Informatii suplimentare: Acest tip de plugin functioneaza doar daca ai HOSTNAME-ul cu DREAMLIFE.RO ! Este protejat de o licenta, nu o sa mai postez source code-uri. Am luat aceasta masura ca fiind cea mai buna 😄
  10. Am avut o discutie cu pSL care mi-a spus ca ai fost banat de catre Adrenaline pe motiv ca joci cu hack-uri si ai cateva teste WG rosii. Ca urmare voi inchide aceasta cerere cu raspunsul RESPINS. T/C.
  11. Yesterday
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...