Jump to content

Defender of DREAMLIFE.RO

ADMINISTRATOR
  • Posts

    292
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Defender of DREAMLIFE.RO

  1. We explain to you but I notice that you don't understand anything. Use Google to find out how to do it. I tell you again, you must to present 5 screenshots that the admin did to you. I can help you by telling you that those screenshots are named after the name of the map in game with .bmp termination.
  2. Am avut o discutie cu ovy iar acesta a primit un advertisment verbal. T/C.
  3. Salut! Mereu am fost de parere ca reclamatiile asupra adminilor si a playerilor ar trebui facute cu un motiv bine, bine intemeiat. Nu doar pentru un amarat de kick, slay sau pentru un "da te mai in colo ma". Astea sunt copilarisme ce faceti voi. In fine, judecand situatia conform regulamentului, nu ai prezentat destule dovezi intrucat sa ne dam exact seama ce s-a intamplat si de unde a pornit toata situatia asta. In ss se vede doar cum a dat kick la un singur player. Eu unu vroiam sa vad toata conversatia sa stiu ce s-a vorbit intre voi si daca este adevarat ce ai mentionat si tu mai sus. Vom vorbi si cu ovy si o sa revin cu un raspuns. Zi buna!
  4. Salut! Din partea mea CONTRA! Motivez aceasta decizie prin faptul ca mi se pare deranjant sa te prezinti cu o asemenea cerere de admin. Pe langa faptul ca trebuie sa scrii maxim 10 cuvinte mari si late in ea, le mai scrii si gresit.
  5. Heloo! Please make another unban request following this model: Your Nick: IP: STEAMID: The reason you received banned: The admin who suspected you: Approximate time: Your evidence ( Print to console ) T/C.
  6. Neata! Cererea ta de unban este incompleta...nu stiu motivul exact pentru care ai primit ban, nu ai vreo dovada, nu ai poza dupa consola... Te rog sa revii cu alta cerere de unban. T/C.
  7. Salut! Respecta modelul de unban. T/C.
  8. Au trecut mai bine de 24h de cand ti-am solicitat o poza dupa consola, din pacate nici adminul care te-a banat nu a raspuns la aceasta cerere. Nu stiu cu exactitate cine te-a banat, pentru ce motiv concret te-a banat (motivul apare ca "eroare wg") dar tu ai postat ss-urile dupa joc. O voi inchide si te rog sa revii cu o alta cerere unde sa scrii toate detaliile corecte. Paste fericit! T/C.
  9. Salut! Pune poza dupa consola. Incearca sa te conectezi la svr, dupa care o sa iti apara toate datele ban-ului acolo.
×
×
  • Create New...