Jump to content

AIM

MODERATORS
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by AIM

  1. ( Sursa ) Momentul în care mașinăria gigantică, numită cârtiță, a mușcat pentru prima dată din munte a fost marcat de o ceremonie. Dacă totul va merge bine, peste trei ani, trenurile vor străbate locul cu o viteză de 160 km/h. Deocamdată, la cea cu care merg acum, pot fi depășite de un biciclist în formă. Eleni și Varvara, așa au fost botezate cele două utilaje gigantice care vor fora galeriile gemene ale tunelului Ormeniș din județul Brașov. Așa numita cârtiță, cu un diametru de 8,6 metri, care a costat aproape 18 milioane de euro, va înainta cu 15 metri pe zi. Vorbim despre cel mai complex proiect de infrastructură din România din ultimii 30 de ani. Tunelul pe care îl sapă Eleni va avea la final 6,9 kilometri și va fi cel mai lung din țară. Galeria paralelă o să fie forată de Varvara, care intră în funcțiune peste o lună. Monica Mihăileanu, director general adjunct CFR SA: "Avem 25% stadiu fizic actual pe tot proiectul". La finalizarea proiectului, trenul va parcurge distanța Brașov - Sighișoara într-o oră. Acum, garniturile circulă cu 40 km/h, iar deplasarea durează mai bine de trei ore.
  2. ▪︎ Prenume » Cuharciuc Ilie ▪︎ Vârsta » 22 (fac 23 anul acesta) ▪︎ Locația » Botosani ▪︎ Ocupație » Pizzar ▪︎ Hobby-uri și pasiuni » CS ▪︎ Modalitate de contact » Facebook -> Ilie Cuharciuc ▪︎ De unde ai auzit de DreamLife » De pe net. ▪︎ O poză cu tine (opţional) » ▪︎ Acordă o notă comunității » Nota 10 pentru aceasta comunitate. ▪︎ Alte detalii » Multumesc pentru atentia acordata.
  3. Nume: IP: SteamID: Timp: Motiv: Dovada: (print in colsola sau demo)
  4. Pro, eu zic ca toti meritam o sansa.
  5. Numele tau real: Numele de pe CS: AIM?! Steam_id: STEAM_0:1:576445208 Câți ani ai?: 22 Obiectivul tau?: Sa ajung cat mai sus daca se poate. 🙂 Timp dedicat pentru activitate: Pai pot fi activ cam mereu dar mai mult seara deoarece sunt si cu munca. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Experienta admin am 8 ani, joc cs cam din clasa a 5 . Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Pai vreau sa ajut acest server cu tot ce se poate si sa ne distram cu totii pe server. Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): Ma numesc Cuharciuc Ilie, am varsta de 22 de ani si sunt din Botosani. Pai imi place foarte mult sa petrec timpul pe calculator sa muncesc , sunt sociabil, respectuos, glumet, imi place foarte mult sa cunosc persoane noi cu care sa comunic, nu imi plac persoanele care fata in fata te pupa si pe la spate te vorbesc. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: BUC power
  6. Model Cerere : 1. Nick: AIM?! 2. Varsta: 22 3. STEAM: [ON] 4. Te-ai conectat pe TeamSpeak? Da/Nu: Da, voi intra si pe ts3.
  7. Cum te numești, ce vârstă ai și de unde ești?: Cuharciuc Ilie , am varsta de 22 de ani si sunt din Botosani. De ce vrei să te alături comunități noastre?: Pai vreau sa ajut la popularea acestei comunitati si sa ajut cu ce pot eu. Ce categorie dorești să moderezi, să ai grijă de ia?: Orice categorie doriti voi, nu am preferinte. Cum vei avea grijă de categoria pe care o vei Modera?: Pai voi avea grija de categoria pe care o voi Modera deoarece eu am mai avut forum-uri si stiu ce inseamna sa detii o comunitate si sa ai grija de ea. Descrie-te personal în minim 2-3 rânduri: Ma numesc Cuharciuc Ilie, am 22 de ani, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,sunt o fire puternica si nu cedez usor.Stiu sa muncesc in echipa foarte bine ,sunt o persoana sincera ,cinstita si sociabila.Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma.Nu-mi place minciuna,prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii.Deobicei ma acomodez repede intr-un grup nou.Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur,pun suflet in tot ceea ce fac.Deobicei cand mi se acorda sanse nu o dau in bara. Modalitate de contact(STEAM/FB/E-mail): Fb: Ilie Cuharciuc Alte precizări: Multumesc pentru atentia acordata!
×
×
  • Create New...