Jump to content

tecsoiu_costin

MEMBERS
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tecsoiu_costin's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Collaborator
  • Dedicated
  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Nume: MILITARU IP: 82.77.218.74 SteamID: STEAM_1:0:1503209188 Timp: 1h Motiv: i-am dat gag si injura pe U@ ..dupa kick si tot nu se potolea...ban o ora... Dovada: (print in colsola sau demo) :https://imgur.com/a/G1OhS2r
  2. Nume: IP: SteamID: Timp: Motiv: Dovada: (print in colsola sau demo)
  3. CONTRA din partea mea .. ieri ai jucat vreo ora ... si am fost toata ziua pe server...si tu ai doua ore.. nu stiu cum n ai vazut pe nimeni .. plus ca era si akcea si AMG ... in schimb PRO pentru a ne ajuta sa evoluam !
  4. O sa ajut și cu o donație dacă este nevoie ..
  5. Multumesc de primire .. Bafta multa in continuuare !
  6. Iti multumesc frumos de PRO , am jucat pe mai multe nume si de aceea am decat 2 ore 30 min .. dar o sa fiu activ mai mereu si decat pe acest nick "tecsoiu_costin".. te-am vazut si pe tine si pe akcea .. dar sunt unele perioade care sunt moarte ... azi era de la tero afk si ct afk ... noi steam ca degeaba ... nu am spus cu rautate ..sa nu o iei personal .. si asta cu populatu .. nu este foarte .. dar este intr o crestere frumoasa ,,,
  7. ▪︎ Prenume » Costin-Gabriel ▪︎ Vârsta » 24 ▪︎ Locația » Ploiesti ▪︎ Ocupație » sofer tir ▪︎ Hobby-uri și pasiuni »cs ▪︎ Modalitate de contact » steam, forum ▪︎ De unde ai auzit de DreamLife » jucând pe serverele de cs ale comunității ▪︎ O poză cu tine (opţional) » - ▪︎ Acordă o notă comunității » 10/10 , o comunitate în plina dezvoltare ▪︎ Alte detalii » țineți o tot asa .. va ajunge mare aceasta comunitate..
  8. Numele tau real: Tecsoiu Costin-Gabriel Numele de pe CS: tecsoiu_costin Steam_id: STEAM_0:0:442594313 Câți ani ai?: 24 Obiectivul tau?: Sa ajut serverul.. nu prea gasesc niciun admin on... cam niciodata... si se vede ca ar ajuta.. Timp dedicat pentru activitate: 2-3 ore pe zi .. dimineata seara... de multe ori dimineata .. si sii.. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: asta numai stiu sa va zic .. am gestionat si un sever in jur de 3 ani... fara oprire Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: imi place serverul.. destul de populat .. si ar avea nevoie de ajutor.. Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): un baiat ok... Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: " BUC power"
×
×
  • Create New...