Jump to content

Love

MEMBERS
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Love's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. +rep o sa raspunda tiger si o sa explice tot ( ps tiger e owner-ul wargods-ului) cat despre lukidush , penibil sa pui o poza cu folderul de la discord 🙂 ca dovada
  2. Love

    Reclamatie TwossV

    chiar nu ai zis dar cel mai bine decat sa ne contrazicem , adminii pot inchide topicul nu am venit aici sa ma contrazic am venit doar sa discut si sa vad din ce cauza mi-ai dat ban
  3. Love

    Reclamatie TwossV

    nu ti-ai cerut scuze pentru flash dar e okii
  4. Love

    Reclamatie TwossV

    si chiar daca sa zicem ti-am zis ceva prin absurd , aveam tot dreptul din moment ce trolezi si arunci flsh in baza , corect?
  5. Love

    Reclamatie TwossV

    eu nu am avut nici un comportament cu tine , nici macar nu te-am bagat in seama cand ai aruncat flash ul in baza si stii bine ca ai facut chestia asta
  6. Love

    Reclamatie TwossV

    + Eu am o singura identitate , poti vedea chestia asta prin simplul fapt ca am badge uri pe ts3 , aste denota ca am cont , chiar de 4 5 ani cred , sunt badge uri vechi , te rog nu ma mai acuza ca ma joc cu coduri daca nu esti sigur 100% . Si Andreea stii prea bine ca ai injurat o in mix si e logic ca din mom ce injuri o persoana acea persoana sa te injure inapoi , daca nu iti place cand cineva te injura te rog foarte mult sa iti controlezi vocabularul , eu nu cred ca am deranjat pe cineva pe com asta , mi-am vazut de treaba mea , nu am suferit nimanui , ba chiar am incercat sa fac conversatie cu toata lumea , nu sunt genul sa sufere , nimanui nu i-am suferit , ca urmare baiatul blz , a jucat slab cu noi dar nu mi-am permis sa ii sufar din moment ce nu il cunosc , te rog foarte mult sa pui dovada ca te-am injurat sau ti-am suferit , si eu o sa pun dovada cu flash ul in baza sa vedem daca un admin e oki sa faca asa cv + suferinta din mesaj "Kiss Love ❤️ " serios ? macar aici nu suferii te rog mult ! Succes la joc , oricum te am pe mute sa nu se mai intample chestii din astea sa fie totul okii , astept decizia unui grad mai mare , multumesc!
  7. Love

    Reclamatie TwossV

    Detinatorii pot vedea ce comportament are twoos la faza Kiss Love ❤️ , in primul rand nu sunt banat nicaieri , pot ,merge oriunde vrei tu , nu stiu de udne pana unde se aud vorbe de genul , si in mix eu nu ti-am suferit cu nimic , tu ai inceput sa ii vb urat la adresa mea , rusu si andreea , eu nu ti-am spus absolut nimic deoarece nici eu nu aveam scor bun , si daca tin minte , aveam 4 cu 10 si au spus recit " Parca iti dadeai viata si ai 4 cu 10" , asta spune multe despre tine , nu te-am injurat , cu cine am vb a fost rusu si kallo la final atat , pe tine nici nu te-am bagat in seama , dar este ok , nu stau sa ma cert cu tine pentru ca anii isi spun punctul de vedere , tu suferindu mi ca am scor mic si eu nespunandu ti nimic denota faptul ca esti un copil . Cand tie nu iti convine ceva trebuie sa ne dai ban fara sa facem nimic, jostnic , astept te rog dovada cand te-am injurat + daca doriti va pot oferii dovada cum arunca flash uri in baza la t , este pe demo , cu mare placere daca doresc adminii mai mari in grad pot sa va dau secventa , stii si tu ca nu ti-am zis nimic pt ca mi-ai dat full flash in baza si te-am lasat in pace , te rog daca iti cauti anturaj nu ma baga nu vreau asemenea oameni in jurul meu . ca o mica paranteza te rog spune mi unde am ban sa merg sa lamurim si chestia asta multumesc mult!
  8. Love

    Reclamatie TwossV

    add: vreau doar sa imi spuna cu ce am gresit si cu ce l-am deranjat , nu am nimic cu omul doar vreau sa aflu , daca este binevoit sa imi spuna cu ce l-am deranjat ascult .
  9. Nick-ul tau: Love Nick-ul acuzatului: Twossv Detalii: Omu mi-a dat ban pe ts 2 ore motiv toxicitate , eu n-am vb cu el , doar i-am zis la kalu ca ne-a suferit ca ne bate rau , in rest n-am zis nimic , dupa ce ca troleaza mix ul si arunca flash uri in baza mai si baneaza aiurea (ps am demo in caz de cv) + doresc si o sanctiune pentru banul dat aiurea , data viitoare sa se uite cine vorbeste , sa nu mai dea aiurea , multumesc , pe viitor nu mai arunca flash uri in baza sa ne trolezi , multumim! Dovada ( obligatorie ) : Imgur: The magic of the Internet Motiv : Toxicitate Durata : 2 ore PS: Rog sa se verifice daca am zis cv sau altcv + sa aibe grija la limbajul referitor la fete , sa vorbeasca frumos 🙂 nu l-am bagat in seama dar ca admin trb sa ai un comportament adecvat , banuiesc eu , Multumesc pentru citirea acestei reclamatie !
×
×
  • Create New...