Jump to content

[Auto] Dezvăluirea lui Damon Hill despre Michael Schumacher: "Nu cred că era interesat. Păcat"


aL3XaNdRu

Recommended Posts

Au trecut 9 ani și patru luni de la teribilul accident pe care l-a suferit marele Michael Schumacher (54 de ani) în decembrie 2013, iar unul dintre cei mai mari rivali ai săi, Damon Hill (62 de ani), a făcut niște dezvăluiri.

YzUwYTUzZGRmM2YzYzRiMGYwNDcyNWVjMQ==.thu

Dezvăluirea lui Damon Hill despre Michael Schumacher

Pilotul britanic a vorbit după Marele Premiu al Australiei, câștigat de Max Verstappen, iar momentul nu a fost unul întâmplător, dacă avem în vedere că pe acest circuit a avut loc unul dintre cele mai importante episoade ale rivalității dintre ei.

"Mi-ar fi plăcut să-l fi cunoscut un pic mai bine, dar asta cred că nu se va mai putea întâmpla acum. Este pur și simplu foarte rău ceea ce i s-a întâmplat lui Michael", a spus Damon Hill, potrivit The Sun.

Întrebat dacă era prieten cu Schumacher, Hill a răspuns sincer: "Nu chiar. Nu am prea multe de-a face cu Michael, dar nu dintr-un motiv anume. Eu m-am retras, iar el mai concura. Iar când noi doi concuram, eram rivali. Eu nu cred că el era cu adevărat intersat să aibă vreun fel de relație cu mine. E păcat".

Rivalitatea dintre Michael Schumacher și Damon Hill dovedit decisiv, pentru că Schumacher a devenit campion mondial cu Benetton, la finele acelui sezon, cu un singur punct în faț

Interviul cu Damon Hill, după Marele Premiu al Australiei, vine după ce tot în Australia a avut loc un moment care a rămas în istorie.

În 1994, cei doi s-au ciocnit pe acel circuit și au abandonat, iar momentul s-a

a lui Damon Hill, care era coleg cu marele Ayrton Senna la acea vreme. Brazilianul a murit tot în 1994, câteva curse mai târziu, în Marele Premiu din San Marino.

Britanicul Damon Hill a devenit și el campion mondial în 1996, cu Williams și s-a retras în 1999, de la Jordan, cu 22 de victorii, 20 de plecări din pole-position și 42 de clasări pe podium.

În momentul retragerii lui Damon Hill, Michael Schumacher avea deja două titluri de campion mondial cu Benetton și a mai câștigat cinci cu Ferrari, până la retragerea sa din 2006.

”Corinna trăiește ca o prizonieră!” Ce se întâmplă cu soția lui Michael Schumacher

Corinna Schumacher (54 de ani), soția septuplului campion mondial, a încercat din răsputeri în tot acest timp să țină secret cum se simte fostul pilot, iar acest lucru ar fi măcinat-o, susține Eddie Jordan (74 de ani), fostul patronul al echipei de Formula 1 Jordan.

”În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael.

Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a spus Jordan, potrivit The Sun.

Informaţiile despre septuplul campion mondial sunt foarte puţine. De altfel, rămânem doar cu ce a spus Corinna, soţia lui Schumi, în documentarul legat de cariera sportivului.

Acesta este motivul pentru care Willi Weber, managerul lui Schumi aproape 20 de ani, a fost foarte mâhnit. El i-a acuzat pe cei din familie că l-au izolat complet pe Michael, iar pe el l-au eliminat din cercul apropiaţilor.

Link to comment
Share on other sites

  • Laser locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...