Jump to content

[ Stiri gaming ] - Vești bune pentru fanii Metal Gear Solid: ce se întâmplă cu jocul legendar


aL3XaNdRu

Recommended Posts

 

The-Metal-Gear-Solid-800x450.jpg

 

La panel-ul PlayStation, Konami a debutat în sfârșit un remake zvonit de mult pentru Metal Gear Solid 3: Snake Eater, alături de o nouă „colecție principală” a primelor trei jocuri MGS, care este probabil o remasterizare HD.

 

Marea întrebare rămâne, va ajunge remake-ul pe PC ?

 

Un trailer încărcat de Konami după prezentarea a confirmat remake-ul pentru PlayStation, Xbox și Steam. Îl poți urmări mai sus în timp ce mesteci noul titlu : Metal Gear Solid Δ: Snake Eater.

Aceasta este o etapă semnificativă pentru serie, deoarece Metal Gear Solid 3 – cel mai bun dintre ele, nu a mai fost niciodată disponibil pe PC. Primele două jocuri au primit porturi Windows contemporane, deși nu au fost tocmai grozave.

Konami a creat acum un site oficial pentru Metal Gear Solid, care include un mesaj de la echipa de dezvoltare și câteva capturi de ecran. Dupa cum se pare, toate descriu zone din prima oră sau cam asa ceva a jocului

Un remaster așteptat

 

În prezent, echipa de dezvoltare lucrează împreună pentru a crea un mediu în care fanii se pot bucura de seria Metal Gear pe cele mai recente platforme”, se spune în mesajul de pe site-ul oficial.

Lucrăm din greu pentru ca Metal Gear Solid: Snake Eater să fie o recreare fidelă a poveștii originale și a designului jocului, evoluând în același timp gameplay-ul cu imagini uimitoare și o experiență de utilizator fără probleme" .

,,Simultan, vom livra seria Metal Gear Solid: Master Collection, cea mai completă compilație care sărbătorește cea de-a 35-a aniversare a seriei" . Metal Gear Solid: Master Collection permite fanilor să joace jocurile așa cum erau, așa cum au fost lansate pentru prima dată pe cele mai recente platforme.

 

Din păcate, lansarea Master Collection anunțată astăzi, nu include întreaga gamă de jocuri Metal Gear Solid. Metal Gear Solid 4 pare să fie lăsat în afara renașterii – deși există un „Vol. 1” destul de ascuțit în imaginea anunțului de remaster. Site-ul oficial face să pară că această colecție va fi cuprinzătoare. Este posibil să includă fiecare joc Metal Gear în două sau trei volume, inclusiv originalele 2D și spin-off-urile portabile precum Peace Walker și Acid

 

Relansările primelor trei jocuri vor fi lansate în această toamnă. Momentan nu există o dată pentru remake-ul Snake Eater.

Sursa ( playtech.ro )

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...