Jump to content

[Știri gaming] - Modul singleplayer al Overwatch 2 a fost anulat


aL3XaNdRu

Recommended Posts

Mortal-Kombat-1-Feature-Image-780x470.jp

Când Blizzard a anunțat Overwatch 2 pe scena BlizzCon 2019, mulți (inclusiv eu) s-au uitat strâmb. Pe lângă îmbunătățirile aduse componentei grafice, schimbările pe partea de balansare și hărților noi, dezvoltatorul a mai promis ceva: un mod de story, alături de o progresie interesantă și tot felul de sisteme care să funcționeze în acest mod de joc.

De la anunțul oficial și până acum, jocul s-a lansat, Marinake i-a făcut review și modul singleplayer nu a mai venit. Well, am aflat și de ce. Într-un interviu recent, echipa din spatele jocului a declarat că nu vor mai livra modul PvE promis pe scena BlizzCon 2019, din motiv că proiectul nu a progresat suficient de mult și nu s-a ridicat la standardul Blizzard. Standard care a fost cam jos în ultimii ani, dar trecem mai departe.

Modul singleplayer ar fi trebuit să conțină, printre altele: abilități noi pentru eroi, inamici noi cu care să te bați, un sistem co-op și un sistem de progresie prin level. Așa cum am zis, ăsta trebuia să fie principalul diferențiator între primul Overwatch și succesorul său, dar acum că nu avem nici asta, mă întreb de ce s-au mai chinuit cei de la Blizzard să lanseze o continuare și nu au mai lucrat la jocul original.

Cu toate astea, nu e totul rău. În timpul aceluiași interviu, echipa de dezvoltatori a arătat și un roadmap pentru Overwatch 2. Dacă nu știi ce înseamnă asta, un roadmap este un soi de privire în viitorul jocului. Ce funcții noi sunt în lucru și când vor fi lansate, ce eroi noi vor apărea și ce alte moduri vor fi implementate.

Totuși, nu pot să nu am un gust amar în gură după anunțul ăsta. Modul PvE era un lucru de care eram entuziasmat când vine vorba de Overwatch 2 iar când am aflat că funcția asta promisă nu va vedea lumina zilei am fost dezamăgit. Cu toate astea, Blizzard au spus că se vor folosi de content-ul pe care l-au făcut deja pentru acest mod, dar el va fi integrat altfel în joc, deci poate nu e dracul atât de negru.

S U R S A

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...