Jump to content

[Stiri gaming] Civilization VII: Firaxis Games lucrează la continuarea legendarei serii de jocuri de strategie


aL3XaNdRu

Recommended Posts

Următorul joc al seriei Civilization – numit, cel mai probabil, Sid Meier’s Civilization VII – se află în dezvoltare în cadrul studioului Firaxis Games, conform unei declarații oferite de publisher-ul Take-Two Interactive. Nu au fost oferite detalii suplimentare despre o eventuală dată sau perioadă de lansare a acestui nou joc, anunțul sosind la șase ani de la apariția lui Civilization VI, titlu ce s-a dovedit a fi un succes comercial, fiind lansat pe nu mai puțin de cinci platforme.
 


 

Take-Two Interactive, alături de label-ul de publishing 2K Games, au dezvăluit și că Heather Hazen, ce a ocupat până acum poziția de COO (Chief Operation Officer) în cadrul studioului Firaxis Games, a fost promovată drept conducătoare a studioului. De asemenea, Jake Solomon, unul dintre veteranii studioului, a ales să părăsească Firaxis Games.

Această „mișcare de forțe” vine după ce Marvel’s Midnight Suns, cel mai recent joc realizat de Firaxis Games, a fost lansat în luna decembrie a anului trecut, primind recenzii foarte bune din partea presei de profil (cu p medie de 83 a notelor, conform Metacritic), fără a se bucura însă de succes comercial, conform lui Strauss Zelnick, CEO-ul Take-Two Interactive.

Totuși, Heather Hazen a menționat că, pe lângă dezvoltarea noului Civilization VII, Firaxis Games va continua să ofere suport și conținut post-lansare pentru Marvel’s Midnight Suns.

Cel mai recent joc al seriei Civilization, începută de legendarul Sid Meier alături de compania Microprose acum mai bine de 30 de ani, este Civilization VI, lansat în toamna anului 2016. Jocul a primit și două expansion pack-uri majore (Rise and Fall și Gathering Storm), precum și numeroase pachete DLC, cel mai recent fiind lansat chiar în luna noiembrie a anului trecut. Conform celor de la Take-Two, Civilization VI s-a vândut în peste 65 de milioane de exemplare până în acest moment.

Pentru a asigura continuitatea seriei, Ed Beach va continua în funcția de director de creație și pentru următorul joc Civilization. Beach a fost game director pentru Civilization VI și designer pentru Civilization V (lansat în 2010).



Click aici pentru sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...