Jump to content

[Stiri Gaming] FAZE CLAN COLABOREAZA CU BRANDUL DE ELECTRONICE DUCKY


aL3XaNdRu

Recommended Posts

FAZE CLAN COLABOREAZA CU BRANDUL DE ELECTRONICE DUCKY

ducky-faze-header.png

 

Produsele FaZe Clan X Ducky vor fi disponibile incepand cu ziua deschiderii a ,,The Armory” in Los Angeles pe 14 mai, respectiv 15 mai pentru online

Colaborarea dintre cele doua marcheaza prima tastatura de gaming lansata de FaZe. The Armory este salonul celor de la FaZe unde colaborarea de editie limitata va fi disponibila prima data. Viitoarele lansari vor aparea si pe magazinul online al acestora ziua urmatoare, pe 15 mai.

  Citat

„SUNTEM EXTREM DE INCANTATI SA COLABORAM CU DUCKY PENTRU A LANSA PRIMA NOASTRA TASTATURA OFICIALA FAZE CLAN”

SPUNE DEREK CHESTNUT, VICEPRESEDINTELE FAZE CLAN PENTRU PRODUSE DE CONSUM

  Citat

„MULTI DINTRE FONDATORII SI TALENTELE NOASTRE SUNT FANI DE MULTA VREME AI LUI DUCKY, CEEA CE FACE DIN ACEASTA O MODALITATE ATAT DE AUTENTICA DE A CONTINUA SA NE DEZVOLTAM AFACEREA CU PRODUSE DE LARG CONSUM CU PRODUSELE SI ELECTRONICELE DE INALTA TEHNOLOGIE DE LA DUCKY.”

Anuntul este primul dintre multiplele colaborari si drop-uri de editie limitata pe care FaZe Clan le programeaza in saptamanile urmatoare, pe masura ce se dezvaluie programarea pentru The Armory.

Colaborarea ne aduce FaZe Clan X Ducky One 3 Mini, o tastatura mecanica si compacta. Forma de 60% a acesteia permite mularea pe orice tip de setup. Specific Ducky, keycapurile vor avea un stil unic.

20220511143341aa0k4mA7w1-768x502.jpg

  • FaZe Clan x Ducky One 3 Mini vine cu un cablu USB Type-C detasabil, un comutator pentru tastatura si bara de spatiu cu design unic. Evident, tasta F este inlocuita de logoul FaZe. Tastatura are functii precum N-Key rollover si iluminare RGB pe fiecare tasta.

 

  Citat

,,ESTE O ONOARE EXTRAORDINARA SA LUCREZ ALATURI DE FAZE CLAN IN DEZVOLTAREA TASTATURII SI SA FII PARTE DIN AMPRENTA POZITIVA PE CARE FAZE CONTINUA SA O CREEZE IN COMUNITATEA JOCURILOR”

A DECLARAT STRONG HUANG, DIRECTOR GENERAL AL DUCKY.

Hot-swapul este un feature al tastaturii si dispune de „Quack Mechanics” exclusiv de la Ducky. Adica urmareste sa ofere utilizatorilor ,,o experienta de tastare satisfacatoare”. Carcasa sa translucida si keycapurile duble permit luminii RGB sa straluceasca intens, mentinand in acelasi timp durabilitatea de durata.

SURSA

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...