Jump to content

[Gaming News] GTA 6 Info


Laser

Recommended Posts

Trailerul GTA 6 este aici și a confirmat locația, personajele și fereastra de lansare a lui Grand Theft Auto 6
 

GTA 6 vine oficial în 2025 și ne va duce înapoi în Vice City din statul Leonida. Vestea a venit prin lansarea trailerului oficial GTA 6 1 – care a fost postat cu o zi mai devreme decât era programat ca urmare a riscului unei scurgeri. publicat cu o zi înainte de termen datorită riscului unei scurgeri. Puteți urmări prima privire la GTA 6 în trailerul de mai jos.

Am analizat cu atenție trailerul de când a fost lansat pentru a include toate caracteristicile demne de remarcat afișate. În detalierea trailerului nostru GTA 6, puteți găsi o prezentare generală a 12 detalii interesante pe care le-ați fi ratat în ceea ce pare a fi un cadru mare deschis, care duce Vice City la noi culmi. Cu o privire mai atentă asupra noilor protagoniști, setări, vehicule și multe altele, cu siguranță sunt deja multe de despachetat.

Pe măsură ce apar mai multe detalii, vom actualiza ghidul nostru GTA 6 cu toate cele mai recente știri, analize și opinii în zilele următoare. Între timp, totuși, continuați să derulați pentru a găsi primul trailer GTA 6 și tot ce știm până acum.

Trailer Link : 

Link to comment
Share on other sites

  • Laser locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...