Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

  1. Today
  2. I dont know what exactly to send. Sending you whatever. IF u need more pics please tell me the folder from the pictures thanks
  3. hi, you can find them in csstrike.
  4. Yesterday
  5. Hello sir. What folder of my cs folder do i have to take screenshots of. Could you be more precise
  6. Hello! Please present the screenshots!
  7. Topic moved to the right section.
  8. Your Nick:minaaa IP:223.123.22.20 STEAMID: nosteam The reason you received banned: They were asking for screenshots from the cs folder but i was having trouble understanding as i don't understand Romanian The admin who suspected you: at9 Approximate time: 3pm Romanian time i suppose Your evidence ( Print to console ) A kind request please do something about this because every other day some new mod or admin comes and does the ban. i already solved my previous case with Benny. We can't have some other mod come ask us for screenshots daily when we did give them to some other mod this way we will keep getting ban even though we solved our case Can you explain what screenshots of what folder i have to give in cs folder, ill happily provide them thanks
  9. Last week
  10. Am avut o discutie cu ovy iar acesta a primit un advertisment verbal. T/C.
  11. Sincer, omul joacă foarte bine si l-am vazut destul de des pe server! Nu a vorbit aiurea si a fost prompt cand i-au fost solicitate poze sau wargod, din ce am vazut . Poate o fi gresit de colegii spun ca nu ar fi o persoana de treaba, dar ca o incurajare, parerea mea este ca ar merita macar un VIP fiindca ar fi pacat sa pierdem jucatori bunicei ca el. Si in aceeasi situatie ar fi si Gurita care desi nu am vazut nicio solicitare din partea lui, omul e in top 3 constant de vreo 2 luni, fiind si respectuos si cuminte. O opinie sincera, sper ca nu am deranjat cu ea. Va salut!
  12. Nume: DiAbOLiK IP: 188.25.187.106 Timp: 2H Motiv: limbaj Dovada: (print in colsola sau demo) https://imgur.com/a/Ykvjw3b
  13. Salut fac si eu o afirmatie offtopic : sunt de parere si cred ca cei cu grade mai mari atat pe server cat si pe forum si ts3 [ owner si detinatori ] ar trebui sa faca putin '' instructaj '' cu cei care vin mai noi sa se stie si sa respecte putin gradele mai mari ca ei ..am patit ieri o '' speta '' vis-a-vis de un admin nemultumit ca s-a jucat d2 toata ziua iar eu cand am vazut ca s-a '' umplut '' am dat la vote inferno si amr , dupa urmand o '' discutie '' ca vezi doamne a mai fost harta si etc. pana la urma urmei suntem toti aici sa tinem jocul curat si sa tinem playerii indiferent ca au mai fost sau nu hartile dinainte..pana in ora 16-17 se joaca hartile consacrate urmand dupa sa se schimbe dupa preferinte . Era doar o remarca , cred ca ar trebui insistati pe cei noi iar pe cei vechi fara activitate '' trasi de urechi '' . Zi faina si incercati sa va intelegeti intre voi fara a mai fi nevoie de reclamatii intre noi.
  14. Pai exact a zis Alexan, ca nu am prezentat dovezi si i-am raspuns ca nu am ce prezenta fiindca nu a fost nicio conversatie intre ovy si mine sau alti playeri, practic i-am raspuns lui. Si cum vine asta sa nu am dreptul sa postez in topicul creat de mine, nu am dreptul sa imi apar postarea si ce s-a intamplat? Intradevar nu am murit de un kick, fiindca era loc pe server sa intru inapoi, dar alt jucator care vine casual aici mai intra cand primeste kick fara motiv? E deranjant ca nu exista un respect reciproc fata de numele rezervate pe server, se baneaza admini intre ei, isi dau kick/gag. Da, sa vina psl sau lays sa ia masuri fiindca ei ti-au dat acceptul sa faci parte din staff , sa iti ceara wargod sau poze mi se pare normal, dar nu sa imi dea kick cineva care nu l-ai vazut niciodata pe aici, si crede-ma ca de la ultimele 3 restarturi la top am cred cele mai multe ore jucate pe server, si nu l-am vazut nici macar o data.
  15. Contra, Nu moare nimeni pentru un kick. Apropo, creatorul de conținut nu îi este permis să răspundă la topic, doar dacă ii este cerut mai multe detalii.
  16. Tocmai asta este ideea Alexan, baiatul nu a comunicat cu nimeni, nici la primele kick-uri nu a scris nimic, initial am crezut ca poate sunt AFK playerii, dar din moment ce mi-a dat mie, care eram in joc, ceilalti clar nu facusera nimic wrong fiindca aveam vreo 2 ore de cand eram pe server eu. Repet, nu am ce dovada sa pun fiindca nu a existat nicio conversatie, nu l-am mai vazut pana acum pe server, nu l-am intrebat nimic, puteam sa mai fac print maxim la numele jucatorilor carora a dat kick, iar in momentul cand am dat retry omul nu mai era pe server fiindca voiam sa il intreb si eu motivul. Nu a fost ok pentru ca stii si tu dupa ora 10 ca se împuținează lumea pe server, iar daca ii mai si fugarim ..
  17. Salut! Mereu am fost de parere ca reclamatiile asupra adminilor si a playerilor ar trebui facute cu un motiv bine, bine intemeiat. Nu doar pentru un amarat de kick, slay sau pentru un "da te mai in colo ma". Astea sunt copilarisme ce faceti voi. In fine, judecand situatia conform regulamentului, nu ai prezentat destule dovezi intrucat sa ne dam exact seama ce s-a intamplat si de unde a pornit toata situatia asta. In ss se vede doar cum a dat kick la un singur player. Eu unu vroiam sa vad toata conversatia sa stiu ce s-a vorbit intre voi si daca este adevarat ce ai mentionat si tu mai sus. Vom vorbi si cu ovy si o sa revin cu un raspuns. Zi buna!
  18. Nickname :raul • Nickname-ul adminului reclamat : ovy • Data si ora : 10 mai 2024 ora 01:20 • Motiv reclamatie : kick fara motiv atat mie ca si admin , cat si la inca vreo 2 jucatori degeaba, mai era si 1 noapte si ne chinuiam 7 vs 7 pe acolo , eu personal nu l-am mai vazut pe dl. ovy pe sv pana acum, a intrat si s-a jucat 15 minute a dat 3 kick-uri aratandu-si puterea si a iesit. • Dovada ( print consola / demo ) : l-am rugat pe gogi sa dea copy paste ca mie imi aparea kicked by console
  19. Salutare, deținătorii serverului au avut o inactivitate cam mare, dar am revenit. Acceptat, pm pe teamspeak3 cu nume și pw. T/C.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...