Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/28/2023 in all areas

  1. Salut, a cam exagerat putin Granpa aici. Dar ramane la decizia celor de mai sus @Lays@pSL@Flyt. Mereu vin din astia ce fac mistouri dar si el a cam exagerat cu unele cuvinte,
    1 point
  2. Salut,da... nu vreau s-a para ca tin cu Granpa, dar oamenii in general fac glume cu cine isi permit, daca voi nu il cunoasteti pe Granpa sau nu ati avut tangente cu el, incercati pe viitor sa nu mai ridicati mingea mai sus de fileu. Noroace!
    1 point
  3. Nickname : Black Atlass • Nickname-ul adminului reclamat : GranpaMike • Data si ora :16:54 • Motiv reclamatie : ban inutil • Dovada ( print consola / demo ) : mai jos! Adminul avusese o discutie despre VIP cu SIMBA si mi se părea un pic aiurea ca amandoi tot continuau. Eu nici nu participam la discutia lor de 2 lei, dar radeam de Simba că il facuse prost si atat .Apoi incepe si cu mine, daca vreau si eu ban. Il lasasem in pace că se vede cat poate el asa, si incepe sa scrie din senin chestii de genu: ”nush cum pl mea se invata toti retarzii sa se dea prieteni cu adminii. 2 imbecili”. Vorbea cu un aer de parca cine stie cine il bagase in seama. Vorbea femeia de serviciu cu un ofiter de politie, draga. Suntem oameni si purtam dialoguri, fie ca iti convine sau nu, acestea nu sunt reactii normale. Asa ca eu cand vad barbati care sunt sensibili si frustrati le zic ca sunt la ciclu (mai rau decat femeile sunteti unii, efectiv) iar asta scrisesem si pe chat. Nici eu la ciclu nu reactionez asa :)))
    0 points
×
×
  • Create New...