Jump to content

baloo

Banned
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

baloo's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Dedicated
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • First Post
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. PRO! Salut,cred ca fiecare are dreptul la o sansa, oricum suntem si in prezent admini care inca nu ne cunoastem,deci motivul se subintelege. PS: Am inteles ca ai admin si pe alt server, in caz de nu este adevarat, votul meu ramane acelasi.
  2. Salut,nu cred ca este nevoie de screenshot,am din partea amandurora,v-am rugat frumos sa nu jigniti! M-am pus spectator, am fost pana afara 5 minute,cand ma intorc,l-ai jignit urat,ai primit gag,ai dat retry si ai luat ban 12 minute tu! Si 12 minute el, eu cred ca am fost destul de corect si rabdator,daca nu ...chiar imi pare rau , asta sunt ! Nu aveti nevoie nici unul de unban,daca doriti sa mai jucati la noi, suneti bineveniti,dar dati dovada de maturitate si ca aveti totusi cei 7 ani de acasa , intre voi cel putin, daca nu cu noi !
  3. Hai sa nu mai facem postari duble, o sa avem ce are de zis Dl.Oldman si de acolo deducem ce este de facut,daca chiar nu ai nici o treaba cum precizezi si ar fi o eroare din partea noastra si partea ta, cred ca baieti vor fi de acord sa iti cumperi o licenta steam,este maxim 80 lei si cred! nu vorbesc nici in numele lor... Ca te vor lasa sa te joci pe viitor!
  4. Salut,am intrat putin mai tarziu, inainte sa primesti acel ban, iar explicatia lui Dl.Oldman a fost ca, jucai cu mai multe scripturi si dll.uri, sigur are si salvata varianta aceasta sau cel putin a ramas in istoricul dansului,vom rezolva problema.
  5. Salut,ti-am inteles nemultumirea,sigur si Lay's are ceva de adaugat, dar pe viitor incearca sa faci cererea corespunzator,regulile sunt pentru noi toti,nu doar pentru o parte din playeri si admini. Multumesc de intelegere...
  6. Hello, you got the wrong place of requests, be it complaint or something else. We are waiting for you with a new request and please enter data such as ip or steamid.
  7. Salut,sper sa nu o iei personal,dar e prima data cand vad acest nickname nu te stiu nici macar fugitiv,sa te fi vazut pe server,deci voi fi corect si voi da CONTRA Daca colegi te cunosc si considera ca meriti sau alte imprejurimi,te asteptam cu drag.
  8. Salut,da... nu vreau s-a para ca tin cu Granpa, dar oamenii in general fac glume cu cine isi permit, daca voi nu il cunoasteti pe Granpa sau nu ati avut tangente cu el, incercati pe viitor sa nu mai ridicati mingea mai sus de fileu. Noroace!
  9. Salut, eram si eu prezent pe server,de asta am si ales sa intru in aceasta discutie. 1. Cand un admin iti face poze si te roaga respectuos sa le dai,le dai ! 2. Cand un admin vrea sa te invete ( ti-am explicat cum) incearca sa te adaptezi si sa incerci sa le oferi. 3. Incearca sa faci cerere unban dupa model,ca de asta s-au chinuit baietii sa le faca acele modele si pune ambele cereri. Salut si zi frumoasa in continuare.
  10. Salut, esti obraznic! Dupa o noapte de munca intru pe server,deoarece mi-au scris mai multi playeri pe ts3, intru,fac curat sa joci tu si altii ca si omenii in liniste si ma trezesc ,ca te bagi tu in seama in timp ce cer wargods ca sa imi de-a la "mumu" ,ai ban 120 minute.Tura viitoare iti promit ca iti voi da permanent,nu esti nici pe camp,nici pe balta cu boboci ! Iar faptul ca ai facut cerere unban denota ca ai un IQ destul de scazut. Bafta si zi frumoasa... https://imgur.com/a/syVrG7m P.S Banul l-ai primit dupa ce ai inceput sa vorbesti mult si prost, pe u@!
  11. Salut, asteptam si parerea lui Luigi, ori niste dovezi din partea ta ca nu ti-au fost respectate drepturile.
  12. Nici o problema , ne cerem scuze pentru inconvenienta si vei primi unban! Salut
  13. baloo

    UNBAN

    Dupa cum vezi, treaba noastra ca si admini, e sa urmarim forumul,serverul si sa fim activi pe ts3, pentru colaborarea pe server . Tu unul nu ai topicul inchis cu UNBAN! Si in afara de asta, adminul care ti-a cerut wg, ti-a cerut frumos wargods,iar tu!!!! Ca era si Lays pe server acum, sa nu zica ca avem noi ceva cu tine , ai fost iar mare si tare, du-te prietene si joaca pe alt server daca nu te poti integra intr-o comunitate, iti era greu sa dai wargods fara sa comentezi si sa ne sari in ochi, ca totusi ai ban !? nu cred si nu tineam cont de ban, daca era omenie, dar prostul nu este prost destul,pana nu este si fudul! Te-am salutat!!
×
×
  • Create New...