Jump to content

Amazing4dreamlife

MEMBERS
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Amazing4dreamlife's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • First Post

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salutare, Aceste demo-uri nu pot fi insotite decat de niste vorbe radicale si destul de imperative (cel putin asta este parerea mea). Daca nu sunt adresate cum trebuie se ajunge la expresia "sat fara caini". In ceea ce priveste "dorinta ta de a juca murdar, culmea cu un admin pe server" cred ca am auzit-o de cel putin 1000 de ori si CULMEA de la jucatori care s-ar fi jurat si pe ce nu au ca sunt curati - pana la proba contrarie! In ceea ce priveste faza cu abordarea, cred ca ar fi fost mai bine sa nu deschizi subiectul intrucat nu te avantajeaza deloc. Eu am avut bunul simt ca un coleg de joc bun ce sunt sa-ti explic ce se vede si cum sta treaba, dar aparent ai evitat cu succes toate informatiile si ai continuat. Am lasat demo-ul ala aici pe forum si fiecare admin poate/ar trebui sa-si dea cu parerea, asta este si ideea in cazul in care a scapat cuiva acest element (nu are nicio legatura experienta de juma de an, 5 ani, 20 de ani, 30 de ani). Nu cred ca exprimarea ta ca fiind o situatie win-win are vreo acoperire logica intrucat serverul acesta nu sta nici in mine nici in tine. Ca faci iar pe drama si astepti sa zica cineva nu pleca BIA asta este alta poveste, insa din punctul meu de vedere s-a facut ce trebuia (semnalizarea prin demo a unei situatii). Ma amuzi cand zici ca faci miscarea cu manuta ta 🙂 (pe langa ca ai sarit paragraful in care explicam ce ar insemna sa faci miscarea aia) . Imi pierd eu 2-3 ore din viata si te rog sa mergi cu mine la o sala de Gaming din Bucuresti (alegi tu sala) si iti las si o ora de incalzire. Facem demo si chiar fac eu un video iar daca TIE PERSONAL iti iese miscarea aia .... si nu ma refer la un demo de juma de ora..... ci daca iti iese miscarea aia de 2-3 consecutiv eu vin aici pe FORUM/TS3/SERVER si imi cer scuze public tuturor 🙂 . PS: pana una alta ramane un demo si un raspuns din gura (ca doar nu ne doare gura) ca facem miscarea din manuta 🙂 . bine tot din gura poti sa ne zici de ce faci miscarea aia doar cateodata si nu tot timpul .... dar na probabil nu ne poti spune toate secretele :)))) Cya.
  2. Salutare tuturor, Banuiam ca aceasta postare va face destul de multe valuri, multi dintre voi amestecand poate relatiile personale cu cele strict legate de joc. @kido0123: reply-ul tau nu tre sa fie catre persoana mea "domnule Amazing" ci ar trebui sa fie ca o parere personala despre demo-ul mentionat. Nu tre sa-mi arati ca ai o afinitate pentru un jucator/jucatoare intrucat nu este un forum de matrimoniale ci este un forum in care dezbatem tema - Counter-Strike 1.6! Suplimentar, nu am semnalizat faptul ca face 10 kill-uri toate prin HeadShot, ci am evidentiat miscarea mouse-ului/crosshair-ului in momentul in care trage (+attack1). @Grandpa: rar fac demo-uri pe cineva, insa atunci cand le fac si le mai postez e destul de decisa treaba (din punctul meu de vedere). @BiaWild: 1. e alegerea ta daca mai continui sau nu aici. Facand pe drama si imbracand haina victimei nu se vor sterge demo-urile si ce apare in ele :). 2. demo-ul atasat la postarea mea este de aseara, insa mai am si altele de acum 1-2 saptamani in care se vede cam acelasi lucru (nu am facut postarea atunci ci am avut o discutie cu tine pe aceasta tema insa aparent alegerea ta a fost de a continua asa). 3. de asemenea, exista si demo-uri cu tine cand tragi NORMAL cu polarul (ceea ce nu e nimic fantastic pentru ca asa se vede la toti playerii de pe server) si culmea tinta nu face deloc asa (asta pentru unii care ar putea zice ca isi dezvolta unii jucatori stilul cu polarul 🙂 ). As adauga suplimentar, privind aceasta ipoteza ca este foarte greu sa iti "antrenezi" o asemenea miscare si sa o realizezi la fiecare +attack1 (nu mai intru in detalii ca iesim din zona topic-ului). PS: nu stiu daca este o parere generala sau doar a celor care nu stiu foarte bine jocul (sau care se simt cu musca pe caciula), insa NU AM REALIZAT DEMO-UL intrucat scorul era 100-2 sau 50-1, ci pentru ca miscarile din timpul jocului nu sunt NATURALE. Putea foarte bine scorul sa fie 5-30 ca tot exista postarea si discutiile acestea. Asadar, nu exista sau mai bine nu isi are rostul explicatia "am avut o seara mai buna"! Cya.
  3. Salutare, Chiar daca mi se pare destul de amuzanta situatia, ma simt dator sa fac acest topic. O sa las un demo aici la care as vrea sa va spuneti un punct de vedere 🙂. https://uploadnow.io/f/NJyfbk0 PS: jos palaria ca fata joaca multe ore pe public, insa din experienta mea umila in acest joc pot spune ca: "FUGE cam tare mouse-ul pe polarul ala cand se face +attack1 ". PS2 : ne-am specializat pe polare peste noapte 🙂 si cand te gandesti ca altii se chinuie pe FZ si no-scope-ur ani si ani.... niste tampiti 🙂 Cya.
  4. Salutare, Iti raspund la postare asa ca fapt divers, cu toate ca la ce exprimare ai avut n-ar fi trebuit sa-mi pierd timpul cu tine. Inainte de toate incearca sa te limitezi la a mi te adresa injurios (ca un prim sfat). Apoi ca un al doilea sfat, ar fi bine sa inveti limba romana intrucat ai scris 2 randuri 10 greseli gramaticale (cu mentiunea ca a sti sa vorbesti/exprimi corect gramatical nu trebuie sa fii profesor, ci trebuie sa fii cu o minima educatie - dar e ok, lumea are nevoie si de salahori ca tine). Nu ti-am solicitat test wargod pentru ca nu ma intereseaza. Evident ca am demo facut pe tine si era dovada pentru acestui BAN, insa dupa postarea ta: "zana mea" / "pizda frustrata" vei ramane banat indiferent de motiv si iti vei da singur seama cine e frustrat in povestea asta. Cya.
×
×
  • Create New...