Jump to content

Bia

DOMNISOARA
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Bia

  1. Nume: Bula IP: 178.51.116.208 Motiv: Raportat de jucatori pe U@, Bula a fost rugat sa scaneze un wargods pentru a demonstra ca este curat... are prezente 2,5K linii, BIG CFG cu rosu. atasez wg-ul oferit de el. https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2782551 https://imgur.com/a/3dJKUnh https://imgur.com/a/HdbHPI2 https://imgur.com/a/UTYYKr3
  2. Nume: Danhy Motiv: Prins cu speedrun de catre server.
  3. Nume: Barbatozovici IP: 212.93.144.151 Motiv: Raportat de jucatori pentru wall, acestuia i-au fost efectuate poze. Ulterior, jucatorul a ramas spectator fara sa mai spuna nimic timp de 25 de minute, timp in care a tot fost "strigat" cu insistenta.
  4. Nume: UltraStyle IP: 46.252.45.19 Motiv: Anti-flash (https://imgur.com/a/0vPAY06)
  5. Nume: Cali IP: 82.210.181.201 Motiv: https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2680383 Nu doreste schimbarea cs-ului cu unul clean de la warzone.
  6. Buna, Sesisez aici o mica situatie incheiata cu ban temporar, in caz ca jucatorul se intreaba de ce. ~BiaW.
  7. Buna din nou, chiar nu ma pot abtine! Adminul Amazing este unul cu experienta, nu neg asta, dar fata de mine greseste ireparabil. Amazing, cele 2 demo-uri pe care mi le-ai facut in trecut au fost insotite si de niste cuvinte nu tocmai potrivite, motiv ptr care nu ti-am mai raspuns. Simt ca ma bati cu "experienta". M-ai abordat acum 2 zile, s-a redeschis subiectul si am insistat sa imi explici totusi situatia, iar acum consideri ca ce am facut aseara a fost CLAR o dorinta a mea de a juca murdar, culmea fir-ar sa fie, cu admin pe server. Ceea ce se intampla acum este o dovada clara ca poti avea si 30 de ani de experienta acumulata in cs 1.6 si tot poti gafa in cazul cuiva. Este o situatie win-win din punctul meu de vedere ~ eu plec si nu mai citesc aberatiile de pe aici (ca deja am nervi cu carul), iar tu vei juca in liniste. Ma agit asa pentru ca nu sunt cinica si imi pasa pentru ca comunitatea asta era refugiul meu intr-o perioada cu stres. Deci stimabili, miscarile NU PAR a fi NATURALE, insa va asigur ca ele sunt facute strict de manuta mea. La revedere! ~BiaW.
  8. Buna, Nu contest experienta niciunui admin dar mi se pare iritant si jignitor (polarista) in conditiile in care EU, personal, STIU CLAR faptul ca nu am instalat/adaugat nimic care sa ma avantajeze in acest joc. Joc by default inca de la inceput (decembrie) si rare sunt momentele in care se intampla sa joc stralucit precum am jucat aseara. Daca as fi contestat stilul de joc al altui admin/jucator, as fi facut-o intr-o maniera politicoasa, nu ca tine (@ Amazing). Asadar, decizia mea consta in a ma retrage definitiv, indiferent de concluzia detinatorilor, si nu pentru ca m-as simti cu musca pe caciula cum considera autorul, ci pentru ca mi-e lehamite, atmosfera nemaifiind prietenoasa chiar deloc. Multumiri, O zi cu spor s-aveti! ~BiaW.
×
×
  • Create New...