Jump to content

khejir

PREMIUM
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

khejir's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • One Month Later
  • Reacting Well
  • Collaborator
  • Week One Done
  • Dedicated

Recent Badges

2

Reputation

  1. This player did not know how to give the wg for verification. I explained what he had to do, he said to wait. I waited in vain, because he gave it back after I explained to him where to install it, I even gave him a link. I put it at the spectators because it was shooting too well at the players' heads.
  2. Te salut, GUX. Te sustin si din partea mea ai un [PRO] !
  3. Tip (avatar/semnatura/banner/etc) : Avatar. Text principal : iTalent Text secundar [dreamlife.ro] : DREAMLIFE Dimensiuni : Pentru forum si steam, te rog. Stock/Render/Tema [obligatoriu] : https://imgur.com/a/NBQMcW8 Alte precizari : Nu am. Multumesc pentru timpul acordat!
  4. khejir

    [Bancuri] hdn

    Unde mergi Bulă? - O conduc pe soția mea la gară. - Și de ce ești supărat ? - Dacă mă vede vesel nu mai pleacă
  5. khejir

    [Bancuri] hdn

    O blondă merge cu peştişorul la veterinar. – Eu cred că este epileptic, îi spune ea veterinarului. Veterinarul aruncă o privire şi răspunde: – Mie mi se pare că e destul de liniştit. – Staţi, că încă nu l-am scos din apă!
  6. Din partea mea merita CONTRA. Motiv: No-Recoil CFG . Seara buna va doresc!
  7. Te salut! Din partea mea ai un PRO!
  8. Contra si din partea mea!
  9. Numele tau real: Radu Numele de pe CS: hdn Steam_id: STEAM_0:0:228171322 Câți ani ai?: 20 ani. Obiectivul tau?: Sa ajut server-ul si sa il feresc de codati. Timp dedicat pentru activitate: Eu mereu sunt activ cand mi se da un poke, deoarece sunt si Watcher. Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: Am o experienta foarte mare, deoarece eu am inceput sa fiu admin din 2010. Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: Sa ajut server-ul si sa il feresc de codati. Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): Incercand sa descriu realitatea spun ca sunt o persoana simpla, care isi doreste multe de la viata, visatoare si mereu dornica de aventura si de descoperiri noi. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: buc power
×
×
  • Create New...