Jump to content

Reclamatie admin Alexan defender

Recommended Posts

Nickname : De la gaze, culcat!

• Nickname-ul adminului reclamat : alexan 

• Data si ora : 1:43 14.06.2024 

• Motiv reclamatie :Nu are treaba cu adminatul.

• Dovada ( print consola / demo ) : https://imgur.com/a/oZ7VVzJ
1. Nu stiam ca nu am voie sa comentez la cererea lui de rank up
2. Nu stiam ca doar fondatorii au voie sa comenteze la cererea lui de rank up
3. Trebuia sa fiu si eu anuntat inainte, iar dupa daca se repeta, abia atunci sa primesc restrictie 🙂 am vazut ca ai sters odata comentariul meu ca ti am dat contra la cererea de rank up pe motiv ca nu ne ai oferit mai multe informatii despre tine si ca nu ai treaba cu adminatul, am mai scris odata, deoarece am crezut ca esti genul acela de persoana care sterge comentariile de contra.🙂 
4. O ma zic din nou, nu are treaba cu adminatul (el ma invata pe mine ca trebuie sa stau dupa playeri 15 minute sa trimita ss. Nu am putut sa fac ss ca s a dus consola mult in jos, ca altfel faceam ss si puneam aici ca el zice sa l astept om 15 minute). 
5. Legat de punctul numarul 3, eu am asteptat si 40 de minute dupa cineva pentru ca am avut rabdare, cat timp vad ca nu da drop eu il astept nu e problema, iar acel om era curat. 
6. Alexan, scrie si atunci cand faci ss ca are 5 minute. Sau la tine oare apare 15 ? Hmm... :-? 
ok, trecem peste toate astea... 

Motiv reclamatie numarul 2: Se crede mai presus decat altii (toti suntem egali), un increzut, *cine mi s io*
Dovada numarul 2: https://imgur.com/a/Qc5v6Mb;https://imgur.com/a/eJSuZ13;https://imgur.com/a/cIfNUMI

Am inteles ca la dovada numarul 2 te jucai si din alea, dar ba frate... Daca se reclama un codat de ce nu te pui tu pe el ? Si daca esti la joc, fa ti treaba ca admin frate, pune te spec si uita te pe codat. 
La dovezile numarul 2, asa sa stai sa te gandesti ca eu am vorbit cu el in calitate ca eu habar nu aveam cine e el. Avea numele defender, nicidecum alexan. 
Iar tu, imi spui mie sa ma uit pe codat ? Cand tu stai cu admin si te joci ? Inloc sa ti faci treaba ?
Tocmai ce terminasem sa verific un codat, iar alexan imi zice uita te tu pe ala. Macar de mi ar fii zis intr un mod frumos, dar mi a spus o ca la felul 14. Scuza ti mi expresia. Dar dupa ce am verificat toata ziua codati vine el si imi spune mie intr un mod neplacut sa ma uit pe codati.
Si i am zis frumos atunci la alexan, uita te tu frate. 
Raspunsul lui a fost ca el joaca. Pacat ca nu m am gandit atunci sa reclamez asta, altfel faceam ss la rapunsurile tale ce mi le ai dat atunci 🙂 
Fa ti treaba ca si admin, alexane 
Si invata sa adminezi, iar atunci nu o sa aibe nimeni treaba cu tine 🙂
 pentru ca vad ca nu sunt singurul care ti a facut reclamatie, mai ai vreo 8 reclamatii 🙂
Deci problema nu e la noi in fiecare parte, e la tine! 
Nu cred ca 9 oameni mint si 1 spune adevarul 🙂 

It's pure rock'n'roll': how Money Heist became Netflix's biggest global hit  | TV crime drama | The Guardian

Salut man!

Nu o sa te judec pentru tot ce ai scris mai sus (adica numai tampenii). Prentru ca am inteles ca problemele cu tine sunt altele mai nasoale. Eu din fericite am avut niste parinti alaturi care sa ma creasca, este adevarat ca nu multi au norocul asta. 

Sincer imi pare rau pentru tine, dar iti pot da un sfat; acela ca incearca sa iti rezolvi intai probleme din viata reala si nu mai incerca sa te refulezi pe jocuri online.

Iti doresc mult spor si noroc in tot ce faci, pentru ca...ai nevoie.

5694035.gif

Eu nu inteleg de unde si pana unde stii ce probleme am eu in viata reala :)) 
Ne cunoastem in viata reala si nu stiu eu ? 
Ce legatura au parintii tai ca nu ti au oferit cei 7 ani de acasa cu acest joc ?
Spune te rog frumos ce faci tu in joc, nu despre viata sociala pe care o ai tu deoarece ii doar un joc pana la urma.
Iar pe jocuri vorbim chestii legate despre joc. 🙂
Nu te abate de la subiect si comenteaza te rog frumos despre ce esti acuzat 🙂 
Cand suntem pe teamspeak de ce nu vorbesti cu mine ? Te am intrebat frumos ce probleme ai, iar tu nu ai scos absolut niciun cuvant, tinand cont ca tu inainte cu o secunda vorbeai. Ti a inghitit pisica limba ? 😉 
Repet, problema este la tine daca mai ai inca 8 reclamatii pe langa reclamatia asta. 🙂

Berlin: Season 2, Cast, Plot - Netflix Tudum

Edited by politia culcat

• TECHNICAL ASSISTANCE

Observ ca sunteți puțin turmentați! 

În primul rand, @politia culcat toate acuzațiile ce țin de forum nu isi au rost in aceasta cerere, deci, nu o sa le luam în considerare. 

În al doilea rand, o să comunic cu @Lays, @pSL și @Flyt despre aceasta cerere, iar unul dintre noi o sa vină cu un răspuns!

• Thanks 1

ppnext.png.2b93f2f4b527c2e07a17ed3684c8d960.png

• TECHNICAL ASSISTANCE

Facem asa: 

Acum 1 oră, politia culcat a spus:

Ce acuzatii pot fii in luate in considerare? Dacă nu are nicio treaba cu adminatul ?:)) 

Din 9 reclamatii pe forum nu a fost gasit vinovat cu niciuna, mai las o incolo de treaba :)) 

- Acuzatiile pe partea de forum nu ne intereseaza in aceasta cerere. Ai zona de reclamatie separata pentru asta!

@a l e X a n o sa primeasca un avertisment, data viitoare fiind sanctionat cu un downgrade !

@politia culcat incearca sa nu mai pui sare pe rana. Observ ca voi va certati de foarte mult timp si tu ii dai aripi ca acesta sa abuzeze de accesul pe care il are. 

Pe partea de adminat, nu toti ne-am nascut invatati, asa ca avem timp sa ne perfectionam! Deci, sa nu mai aud data viitoare acuzatii ca "nu stie sa admineze". Invata-l !!!  

• Like 2

ppnext.png.2b93f2f4b527c2e07a17ed3684c8d960.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...