mastershot Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Nickul vostru: mastershot IP-ul: 95.77.233.47 STEAMID-ul: Motivul pentru care aţi primit ban: nowg Adminul care te-a banat: Flyt Ora aproximativă:17:25 Dovezile tale (Print la consola): https://imgur.com/a/RxiFu1l https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2910839 Faceti-mi fratilor poze cate vreti ca nu joc cu coduri, nu merge sa scanez wg in timp util. Nu am dat drop, nu mergea sa mai intru in cs care se vede in poza ca e in bara si am dat restart la laptop. Am incercat sa scanez din nou wg acum si-mi spune ca trebuie sa astept 10 min. Il scanez si il atasez aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Programul WarGods Cheat Defender momentan functioneaza fara probleme la mine, cat si la altii cu Non-Steam. Scanarea se face doar atunci cand esti pe server. FARA SA IESI DE PE SERVER SI FARA SA INCHIZI CS-ul. Chiar daca vii ulterior pe forum cu o scanare WG curata, nu suntem obligati sa o luam in considerare, doar uneori facem exceptie. La tine este deja a doua sau a treia oara cand se intampla asta si mereu vii cu o scuza precum ca nu ti-a mers scanarea sau ca ti s-a blocat jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Si mai adaug ceva. Este de datoria voastra sa va asigurati ca puteti prezenta orice tip de verificare adminului, scanare WG, poze (cu tot cu cea verde), etc. De asta recomandat este sa jucati jocul original de pe Steam. Folosirea altor versiuni piratate ale jocului (care dau crash, nu iti ies pozele, nu merge scanarea WarGods...), o faceti pe raspunderea voastra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastershot Posted July 7, 2024 Author Share Posted July 7, 2024 Am 38 de ani, n-am jucat nici in tinerete nici acum si niciodata cu coduri....habar n-am cum se "vede" cu wall sau ce face un aim. Stiu doar ca vezi prin pereti si tinta se duce unde trebuie. M-am reapucat de cs acum 2 ani (timp in care am jucat doar pe serverul asta) dupa o pauza de 15 ani si am gasit comunitatea asta care mi-a placut. De aceea chiar vreau unban.....daca nu se poate se termina si "cariera" de cs-ist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastershot Posted July 7, 2024 Author Share Posted July 7, 2024 Si inca ceva....daca aveam vreo satisfactie din faptul ca joc cu coduri.....nu ma interesa unbanul pe acest server si-mi gaseam alt server. Satisfactia dpmdv este cand vezi ca dupa 2 ani de cs ....dupa 15 ani de pauza joci la fel ca in 2008. Si mai vine si cireasa de pe tort cu armele speciale din meniul /shop. Dar gustul amar ramane cand iti iei ban de 2x in 4 zile ca dai un cap sau 5. Nu e voie sa jucam bine?Anuntati-ma va rog daca primest unban sau nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastershot Posted July 7, 2024 Author Share Posted July 7, 2024 1 hour ago, a l e X a n said: Programul WarGods Cheat Defender momentan functioneaza fara probleme la mine, cat si la altii cu Non-Steam. Scanarea se face doar atunci cand esti pe server. FARA SA IESI DE PE SERVER SI FARA SA INCHIZI CS-ul. Chiar daca vii ulterior pe forum cu o scanare WG curata, nu suntem obligati sa o luam in considerare, doar uneori facem exceptie. La tine este deja a doua sau a treia oara cand se intampla asta si mereu vii cu o scuza precum ca nu ti-a mers scanarea sau ca ti s-a blocat jocul. Mesajul din poza incarcata de pe Imgur nu l-am scris eu....a fost "dat" de WG ....si ce vina am eu ca mi-a dat Sending Failed...oare aveam eu ce face si cum oare puteam sa ma asigur ca nu-mi da Sending Failed? Intreb fara sa vreau sa deranjez dar lamuriti-ma si pe mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastershot Posted July 7, 2024 Author Share Posted July 7, 2024 1 hour ago, a l e X a n said: Si mai adaug ceva. Este de datoria voastra sa va asigurati ca puteti prezenta orice tip de verificare adminului, scanare WG, poze (cu tot cu cea verde), etc. De asta recomandat este sa jucati jocul original de pe Steam. Folosirea altor versiuni piratate ale jocului (care dau crash, nu iti ies pozele, nu merge scanarea WarGods...), o faceti pe raspunderea voastra. 0734.074.253 e numarul meu de tel....suna-ma si-ti dau acces la laptop....si cauti tu pe unde stii sa vezi daca am vreun cod ascuns sau daca am ceva ce n-ar trebui sa fie prezent Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastershot Posted July 7, 2024 Author Share Posted July 7, 2024 De fapt ...inainte sa intru pe server, rog un admin sa ii dau acces la laptopul meu sa verifice si sa-mi spuna daca sunt "curat" sau nu si daca am voie sa intru sau nu... ce zici este o oferta corecta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
a l e X a n Posted July 7, 2024 Share Posted July 7, 2024 Mane, tot ce zici mai sus este irelevant pentru mine. Ti-am zis si iti repet, nu ai putut sa dai atunci pe moment o verificare...ce alte probleme ai avut si din ce cauza nu mai conteaza acum. Tot ce conteaza acum este daca adminul ce te-a banat vrea sau nu sa iti dea unban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastershot Posted July 7, 2024 Author Share Posted July 7, 2024 46 minutes ago, a l e X a n said: Mane, tot ce zici mai sus este irelevant pentru mine. Ti-am zis si iti repet, nu ai putut sa dai atunci pe moment o verificare...ce alte probleme ai avut si din ce cauza nu mai conteaza acum. Tot ce conteaza acum este daca adminul ce te-a banat vrea sau nu sa iti dea unban. Manule eu iti promit ca sunt dispus sa dau oricarui admin care-mi cere, acces la laptopul de la care joc pe server ca sa se convinga ca nu am coduri/hackuri/ cheaturi/altele inainte sa intru pe server. Ma repet ca o moara stricata....am 38 de ani si n-am jucat nici macar odata cu cod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lays Posted July 8, 2024 Share Posted July 8, 2024 Banul a fost scos T/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastershot Posted July 8, 2024 Author Share Posted July 8, 2024 Mersi Lays Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts