Jump to content

vld

MEMBERS
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vld

  1. vld

    Reclamatie

    In primul rand , nu asa se face o reclamatie , in al 2 lea rand , mi-ai dat alt link cu poze [ https://imgur.com/a/UCkik9t martor Xpertul ca era alt link cu poze amestecate din mai multe ss-uri ] in al 3 lea rand ti-am zis sa vii pe forum cu cerere de unban [ avand in vedere ca ti-am zis ca ai amestecat pozele si ai 199 hp ] . Bafta si asteptam pe cei cu grade mai mari sa decinda in privinta asta .
  2. Buna , nu ti-am dat ban pentru ca nu iti merge scanarea , pur si simplu ti-am cerut wargods iar tu ai dat drop fara sa zici absolut nimic . Seara frumoasa si cand revii cu wargdos ti se poate scoane banul. p.s. Intra pe ts3 : ts.dreamlife.ro si sigur o sa te ajute cineva.
  3. Salut , imi permit sa scriu la topicul asta deoarece consider ca am ceva de adaugat : In primul rand il ''cunosc'' pe antydot de ceva timp si nu cred ca injura fara motiv ( iar daca a facut asta imi cer scuze ca am intervenit la topicul acesta,plus ca mai erau si altii pe server in acel moment care nu au confirmat ce afirmi tu ) . In al 2 lea rand daca un detinator ca @pSL ia decizia de a te bana , cred ca se bazeaza pe ceva argumente si nu se da un ban asa,pe ochi frumosi . In al 3 lea rand as vrea sa subliniez faptul ca cei nou veniti ar trebui sa acorde mai mult respect celor care au fost aici in perioade mai bune ale serverului sau mai putin bune si nu in ultimul rand sa respecte varsta . Personal sunt CONTRA deoarece am ''auzit'' ca ti se rupe daca iei ban pe comunitate aici . Have fun si lasam detinatorii si cei cu grade mai mari sa decida .
  4. Eu personal te-am vazut pe activ pe server si de asta sunt PRO unban [ atata timp cat nu rula ] . Asteptam sa vedem ce zic cei cu grad mai mare .
  5. PRO ! Activ pe ts3 si pe server.
  6. In primul rand pe orice comunitate o sa intri vreodata in viata ta , se cere sa ai cei 7 ani de acasa ceea ce se pare din ce scrii ca fie te-au parasit , fie nu i`ai avut niciodata . Eu personal la modelul acesta de player eu ii zic PAS , iar daca ai fi fost vreodata intr-o comunitate ai fi stiut ca noi , cei care suntem pe aceasta comunitate [ admini , fondatori ,etc ne straduim ca tu si altii sa va desfasurati jocul si sa aratati ''arfele '' dupa un monitor] avem dreptul la opinie si pe baza '' parerilor noastre '' se poate da remove , mustare sau fie ea ce-o fi. Have fun si invata sa fii mai calm .
  7. In primul rand , daca v-a dat gag nu cred ca vi s-a dat degeaba , mai mult ca sigur voi a-ti postat ce vreti voi [ dupa discutii cu alti playeri de pe server care erau in acel moment ], daca adminul este admin , il lasati sa admineze atat cum stie el , poate unu` da ban/gag/votemap etc mai greu , nu toti sunt asa '' experti '' cum sunteti voi. p.s. : adminul trebuie sa aiba rabdare cu playerul , nu se da ban in 2 minute ca X nu stie sa dea wg sau poze . In al 2 lea rand daca tot aveti asa mult timp , de ce nu depuneti cerere de admin si sa faceti voi sa mearga bine acest server ? In concluzie as respinge aceasta cerere ca nefondata pana la noi dovezi . Have fun.
×
×
  • Create New...