raul Posted February 15, 2024 Share Posted February 15, 2024 Va salut! La recomandarea lui psl am decis sa incerc si eu sa intru in grupul vostru: Numele tau real: Raul Numele de pe CS: raul Steam_id: STEAM_0:1:87354560 Câți ani ai?: 31 Obiectivul tau?: sa ajut serverul cu tot ce pot (urmarire posibil codati, activitate posibila pe timp de noapte cand poate nu pot restul adminilor sa fie prezenti). Timp dedicat pentru activitate: 3 din 4 zile , muncesc 12/24 12/48 Experienta ca si admin (Si de cand joci counter-strike).: din vremurile trecute pot zice ca am avut urmatoarele experiente (vorbim de perioada 2010-2012) - admin cu acces la rcon pe fostul cs.idilis.ro, fost admin pe cs.pgl.ro(moderator) si mai era serveru ala a lui k1d0r vechi am avut si acolo moderator ^^, joc counter strike din 2006 , dar din 2015 pana acum vreo 3 luni nu am mai jucat, insa nostalgia e mare , mi-au aparut cateva tiktokuri cu cs 1.6 si am zis sa vad daca mai stiu sa tin mouse-ul in mana:)) Care este motivul pentru care aplici ca si admin?: consider ca pot sa va ajut si sa facem un team frumos aici Cum te vezi pe tine? (Descrie-te): flexibil, nu cred ca am suparat pe cineva. Ai citit regulamentul nostru? (Cuvant cheie).: BUC power 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
khejir Posted February 15, 2024 Share Posted February 15, 2024 Te salut! Din partea mea ai un PRO! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry Posted February 16, 2024 Share Posted February 16, 2024 PRO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pSL Posted February 16, 2024 Share Posted February 16, 2024 Pro , intră și pe teamspeak3 și fă activitate ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raul Posted February 16, 2024 Author Share Posted February 16, 2024 am instalat, o sa intru si acolo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lays Posted February 16, 2024 Share Posted February 16, 2024 Acceptat. Sa mi lași Steam ID pe ts3. T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts