Jump to content

cerere unban gux


ValVerde

Recommended Posts

 

Nickul vostru: GUX
IP-ul: 86.127.162.193
STEAMID-ul: STEAM_0:0:41499151
Motivul pentru care aţi primit ban: interzis 
Adminul care te-a banat: psl
Ora aproximativă: nu mai știu exact 
Dovezile tale (Print la consola): ne jucăm mix si dintr-o dată întreabă cineva dacă e fiso lu antidot sau el având scorul 4-20 sau ceva gen , si am zis bă la scorul ăsta cred ca e fiso, după toată faza asta antidot a început să mă înjure cum face cu toți , pot confirma și alții , văzând așa am început să îl înjur si eu nu am putut sa ma abțin recunosc da nu trebuia sa stau sa ma înjure si sa tac . Și am mai fost seri când intră băut și înjură pe toți ca ne dă ban ca nu știu ce : cu hopa a avut același conflict îl pută altcineva pe canal crezând ca îl mută hopa revenea pe canal începea sa îl înjure de familie si cum îi venea la gură . Sper sa gândiți pozitiv nu înjuram fără motiv 

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Salut , imi permit sa scriu la topicul asta deoarece consider ca am ceva de adaugat : In primul rand il ''cunosc'' pe antydot de ceva timp si nu cred ca injura fara motiv ( iar daca a facut asta imi cer scuze ca am intervenit la topicul acesta,plus ca mai erau si altii pe server in acel moment care nu au confirmat ce afirmi tu ) . In al 2 lea rand daca un detinator ca @pSL  ia decizia de a te bana , cred ca se bazeaza pe ceva argumente si nu se da un ban asa,pe ochi frumosi . In al 3 lea rand as vrea sa subliniez faptul ca cei nou veniti ar trebui sa acorde mai mult respect celor care au fost aici in perioade mai bune ale serverului sau mai putin bune si nu in ultimul rand sa respecte varsta . 

Personal sunt CONTRA deoarece am ''auzit'' ca ti se rupe daca iei ban pe comunitate aici . 

Have fun si lasam detinatorii si cei cu grade mai mari sa decida .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Salut , o să si specific de ce ți-am dat ban , ca să nu fie discuții aiurea , în primul rând dăunăzi când am intrat pe ts , aproximativ 3-4 persoane mi-au spus ca i-ai înjurat , și când ți-au zis ca o sa primești ban le-ai răspuns ca te doare în **** de banul lor ….. [PS] eu o să îți scot banul , în condițiile în care nu vor mai fi divergente și încercați să fiți un staff , nu dușmani !! 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • Lays locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...